FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

27 December 2013

KELEBIHAN DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE

Anda pengguna tegar Shaklee?
 
Anda selalu beli produk guna ID pengedar lain?

Anda mencari-cari pengedar yang jual produk Shaklee pada harga ahli?

******

Ok..lihat contoh perbandingan di bawah :

*Sogo Card - 1000point = Dpt voucher rm10

*Shaklee - 150 point = dapat cash RM20++

Mana untung? Untung tak untung?

Siapa yang untung kalau anda beli guna ID pengedar shaklee ?

Pengedar dapat point , dapat bonus. Anda bagaimana?

Selepas pembelian, adakah anda mendapat konsultasi & tips pemakanan dari pengedar anda?

Anda tercari-cari, sms sana sini sebab nak tahu cara makan tapi...malang pengedar lain tak dapat membantu anda sebab konsultasi mereka eksklusif hanya untuk pelanggan mereka sahaja..

Siapa untung, siapa rugi?

****

ANDA NAK DAFTAR & JOIN SHAKLEE SECARA PERCUMA SEBAGAI PENGGUNA?


Ada caranya..

Tak perlu jual barang

Tak perlu menten

*ada ke sogo suruh jual kasut sebulan sepasang sebab nak menten? Tak de kan..

Begitulah juga Shaklee, KONSEPNYA SAMA..

*Daftar untuk dapat harga ahli
*dapat shopping secara online di www.shaklee2u.com.my
*dapat beli produk promosi Shaklee setiap bulan
*dapat bonus shaklee sekiranya cukup syarat

So, tak payah susah-susah anda tergodek-godek sampai hujung tanjung sebab nak dapatkan produk shaklee pada harga ahli. Tak perlu membazir sms sana sini atau menyamar sebab nak dapatkan harga ahli.

Tak perlu

Tak perlu

Hanya perlu daftar sebagai ahli shaklee sahaja. .

Hanya RM 65 seumur hidup, RM75 untuk Sabah Sarawak

Tak perlu jual barang

Tak perlu menten


Nak FREE pun boleh, ada caranya
 
 
KELEBIHAN DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE
KELEBIHAN DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE

***

Pengedar Shaklee Malaysia
Pengedar Shaklee sekitar Bandar Baru Sentul
SID : 882771
 
0162853148

21 December 2013

SET KURUS BAJET SHAKLEE TURUNKAN BERAT BADAN



 
 
 
Bulan ni saya banyak dapat order set kurus bajet shaklee lah.. Mungkin ramai yang dah rasai kesannya 
 
dan tiada bajet yang besar kan. Tidak mengapa, sebab kita ada set bajet turunkan berat 
 
badan. Harga dalam RM100 - RM150 sahaja, Nak lebih murah dari itu? Sila terus hubungi saya -->> 0162853148


Tapi ingat ye, set bajet ni perlukan orang yang disiplin, bukan untuk anda yang tak boleh 
 
nak ikut guide kami...haaa..kena faham tu. ofkos lah saya akan beri konsultasi secara 
 
percuma! dengan setiap pembelian dari kami hokey... 


ok! Mula-mula sekali kena tahu anda gemuk sebab apa. Adakah sebab suka makan atau 
 
hormon ataupun sebab metabolisme rendah? Lepas tu barulah saya akan suggest produk 
 
yang sesuai dengan anda...
 
 
Moh kita tengok fungsi - fungsi vitamin untuk kurus bajet ni. 
 
 
SET KURUS BAJET SHAKLEE
SET KURUS BAJET SHAKLEE
 
Bakar :
 
Lecithin - membantu mengurai & membakar lemak, mengapungkan lemak-lemak agar tidak melekat pada dinding membran.
 
Buang :

Alfalfa - bertindak sebagai detoks. Membuang toksin2 dan melancarkan darah, Bertindak umpama span yang menyerap lemak, minyak & kolestrol serta membuangnya melalui proses penyahtinjaan
 
atau 
 
Herblax -  umpama julap yang lembut pada perut, melancarkan perjalanan usus & melegakan sembelit. Proses detox perlu dilakukan terlebih dahulu agar usus bersih dan penyerapan vitamin lain lebih baik.

SET KURUS BAJET SHAKLEE
SET KURUS BAJET SHAKLEE PILIHAN RAMAI
 
haa....daripada anda ambil ubat kurus, lebih baik anda ambil vitamin untuk kurus jer... selamat, berkesan lagi 
 
semulajadi... badan pun kekal sihat disamping anda dapat manfaatnya yang lain kan? 

Siapa sayang badan, mari order set turunkan berat badan shaklee ni, ! Saya dah cuba dan ia memang berkesan!


BAKAR LEMAK & TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN SHAKLEE OMEGA GUARD


"A study published in the International Journal of Obesity showed that supplementing the diet with omega 3 fish oil increases the number of fat calories burned per day by up to 26%! " sumber dari : energyfirst

 ***************

Omega guard untuk bakar lemak dan turunkan berat badan? opsss! Macam tak percaya jer.. Macam mana Omega bakar lemak


haa.. ia terkandung dalam asid lemak nya @fatty asid.. lemak baik yang baik untuk kesihatan adalah asid lemak. Lemak bantu bakar lemak. Nampak tak? 


Bagaimana Omega Guard Shaklee Bakar Lemak?


Dalam satu kajian di Australia menunjukkan mereka yang bersenam dan mengambil minyak ikan omega-3 secara konsisten lebih cepat kurus berbanding dengan mereka yang hanya bersenam sahaja.

Minyak ikan omega-3 - Shaklee Omega Guard ni mengandungi EPA dan DHA. Minyak ikan mengandungi asid lemak. Asid Lemak ni membantu badan meningkatkan leptin tubuh. Semakin tinggi kadar leptin, semakin rendah selera makan. Leptin ni juga membantu proses pembakaran lemak dan mengurangkan selera makan. Leptin ni sebenarnya mengawal selera makan. Makin tinggi paras leptin, makin rendah selera makan.

Lemak bukan sebarang lemak ye. Ini lemak baik yang bantu bakar lemak... haa, lepas ni ramailah yang kurus ye di samping dapat manfaatnya yang lain.


Bagaimana asid lemak omega 3 bertindak membakar lemak ?

  • asid lemak meningkatkan paras leptin tubuh. 
  • Leptin mengawal selera makan
  • semakin tinggi paras leptin, semakin berkurang selera makan
  • jadi, semakin tinggi paras leptin, semakin banyak lemak dibakar
  • mengempiskan perut yang buncit

wah! lepas ni kenalah konsisten makan Omega Guard...dapat bonus kulit licin lagi...


Sumber asid lemak Omega 3

  • ikan salmon, sardin
  • kekacang

Jom jaga badan,..jangan sampai obesiti. Bila Obes banyak penyakit datang.. Amalkan pengambilan Minyak Ikan Omega 3 untuk kekalkan berat badan yang ideal

 

PESAN SHAKLEE OMEGA GUARD ANDA SEKARANG

AYU -->> 0162853148



SHAKLEE OMEGA GUARD | MINYAK IKAN OMEGA 3 TERBAIK


Hai, Assalamualaikum wbt kepada semua pembaca-pembaca blog yang sudi melawat blog saya ni. 

 
Ok, lama rasanya kot tak update blog ni. Petang ni nak share tentang Minyak Ikan Omega 3 atau vitamin shaklee punya adalah Shaklee Omega Guard, minyak ikan omega 3 paling tulen dan terbaik di dunia tau..
 
 
Sepanjang Bulan Disember 2013, Shaklee mempromosikan BELI 6 BOTOL OMEGA & DAPAT PERCUMA SEBOTOL LAGI SHAKLEE OMEGA GUARD. Ya! Anda jimat RM136...berbaloi kan? Bukan itu saje, anda juga dapat percuma keahlian Shaklee , percuma pos & tunai ringgit Malaysia bulan depat ok! Banyak tu jimatnye,,..
 

Shaklee Omega Guard minyak ikan terbaik
Shaklee Omega Guard

Jom nak cerita tentang Minyak ikan Omega 3 ni. 


Pasti ramai yang tahu minyak ikan ni untuk fungsi otak & kepintaran atau biasa orang cakap untuk otak cerdik terutama buat perkembangan otak bayi dalam kandungan lagi. Selalu kan tengok iklan, Scott Emulsion tu? haa...itu minyak ikan tapi farmasi punya jenis cecair siap ada perisa lagi. So, fungsinya untuk meningkatkan imuniti kanak-kanak & kecerdikan. 


Mari lihat manfaat dan fungsi Shaklee Omega Guard. 

Antara lainnya adalah :

  • Minyak ikan Omega 3 tidak dapat dihasilkan oleh badan, jadi kita perlu mengambilnya dari sumber makanan seperti ikan atau ambil supplemen. Sila pilih minyak ikan yang selamat ye. Pilih yang kaya MINYAK IKAN & BUKAN LEMAK IKAN, BUKAN DARI HATI IKAN. (bahaya sebab hati tempat pengumpulan toksin & bertoksid)
  • Untuk kesihatan kardiovaskular & kesihatan jantung
  • Omega 3 menghubungkan DHA otak bayi. DHA yang tidak berhubung akan melemahkan kreativiti & fungsi otak.
  • Untuk perkembangan penglihatan & otak bayi dalam kandungan. Penting untuk di ambil oleh ibu hamil ketika trimester kedua & ketiga
  • Shaklee Omega Guard - minyak ikan omega 3 membantu proses pembakaran lemak & kolestrol dengan mengapungkan lemak-lemak tersebut di dalam  darah agar tidak melekat pada dinding membran. Elok untuk anda yang ingin turunkan berat badan.
  • Membantu melegakan sakit sendi , kesihatan sendi , inflamasi gout
  • Membantu menurunkan kadar tekanan darah tinggi, mengawal tekanan darah. Baik untuk pesakit darah tinggi
  • Pengambilan minyak ikan omega 3 secara konsisten dapat membantu mencegah kanser payudara
  • Omega melicinkan kulit, kulit akan kelihatan glowing jer..
 
Haa...banyak kan fungsi Omega ni. Jadi, Omega wajib ada sebotol di rumah. Baik untuk seisi keluarga dari umur setahun hingga ke warga emas.
 
 
Pesan Shaklee Omega Guard anda sekarang!
 
KONSULTASI PERCUMA dengan setiap pembelian dari kami
 
 
CONTACT ME NOW!


pengedar sah shaklee bandar baru sentul dan sekitar
PENGEDAR SHAKLEE  SEKITAR SENTUL



SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

ID : 882771
 




CALL | SMS : 016-2853148

EMAIL : alfizriz@gmail.com


FB PAGE : <3 PRETTY HEALTHY

 
 
 

Share it