FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

12 January 2014

CEGAH KEGUGURAN RAMBUT LEPAS BERSALIN


Sudah jadi perkara biasa , lepas bersalin je dalm 3 bulan mesti rambut gugur dengan banyaknya...saya juga tak lari dari masalah keguguran rambut lepas bersalin ni.. memang amat merunsingkan..mana tidaknya, rambut bersepah, rambut semakin menipis, & paling risau rambut merata2 & masuk mulut anak.. ohh tidak!! Sebelum melarat dan membotakkan kepala, wajib cegah keguguran rambut lepas bersalin ni secepat mungkin. 

Jom lihat testimoni disini.. 


KOLEKSI TESTIMONI ZINK COMPLEX RAWAT KEGUGURAN RAMBUT


Assalamualaikum dan selamat pagi semua..
Hari ni excited sgt nak kongsikan pengalaman ina
mengamalkan zink complex shaklee..
Ina baru lepas bersalin anak pertama..mak ada bgtau, klu anak dah start main2 bueh dalam mulut dengan air liur dia, rambut ibu akn gugur..mula2 tu cm xnk percaya je..sbb rmbut ok je..
tp bila ank da masuk 3bulan dia da start main buih dlm mulut, rambut mula gugur..mula2 berhelai helai..makin hari berpuluh2 helai..tuhan je yang tahu betapa takutnya setiap kali nak sikat rambut..yg lagi merimaskan, bila anak da pandai masukkn jari dlm mulut..kdg2 tu ada rmbut ina kt tangan dia..stress sgt time tu..akhirnya ina cuba mkn zink complex shaklee..alhmdulillh baru 4hari makan, rambut da kurang gugur..klula rambut ni bkn aurat bg wanita, lama da ina snap buat testimoni..hehe.,
alhmdulillah, masalah rambut gugur dapat ina atasi dgn zink complex juga dengan izinNya..kepada kawan2 yg ada masalah keguguran rambut ni xkisahla ada ank atau belum, sebut je rambut gugur, cubala zink complex shaklee.terbaikkkk!!!


Sharing is caring. Just nak share testimoni sendiri...alhamdulilah dh hampir sebulan menggunakan Zinc Complex...rambut gugur dah kurang..dulu kalau x bila sikat aje...mesti byk rambut gugur...thanks ZINC COMPLEX


wow!!! amazing... baru sebulan sata makan Zinc.. kini tiada lagi rambut gugur. kalau ikut anak pertama dulu.., nak nak setahun rambut saya gugur. skrg ni baby baru 5 bulan.. alhamdulillah..


CEGAH KEGUGURAN RAMBUT LEPAS BERSALIN
ZINK COMPLEX RAWAT RAMBUT GUGUR

Zinc Complex

Zink merupakan mineral yang perlu ada dalam setiap sel tubuh kita.  Ia merangsang tindakan bagi 100 enzim iaitu bahan-bahan yang menggalakkan reaksi-reaksi biokimia dalam tubuh kita. 

Menyokong dan Memelihara Kesihatan yang Baik
Zink Complex Shaklee merupakan faktor dalam memelihara kesihatan yang baik dan membantu dalam memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein.  Ia juga menyediakan kalsium untuk memelihara kesihatan.*

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sitemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.




Harga sebotol Zink Complex hanya RM33 sahaja.. (exclude postage) 120 biji sebotol untuk 4 bulan

HUBUNGI KAMI UNTUK INFO LANJUT

AYU 
0162853148

SID : 882771
COD BANDAR BARU SENTUL & SEKITARNYA



#Nak join kutu shaklee

Saya sediakan.. add saya di facebook ye  



Share it