FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

28 December 2014

Siapa Lagi Nak Jadi Isteri Power? Rahsia Tambat Hati Suami kaw-kaw..






Kalau dulu-dulu kita ni orang perempuan jaguh atlit, bersukan, main bola jaringlah, hokilah.. jaguh marathon..olahraga.. yang lelaki main bola, ragbi dan macam-macam lagilah..

tapi makin kawen & makin beranak, kita2 ni jadi makin dok umah diam2 tak keluar2 lagi dah. Punya la nak bagi sedapkan hati takmo bersenam tu "kemas rumah pun exercise tau". kalau pernah terdetik rasa begitu, video  ni mungkin boleh jadi inspirasi macam mana nak kembali aktif...

Sebagai seorang surirumah, pasti menjadi masalah bila kesihatan tidak mengizinkan untuk menguruskan rumah serta anak-anak yang sedang lasak..nak exersize tak de masa katanya.. Siapa rasa nak jadi isteri "power"? Tonton video perkongsian dari Puan Lydzar Rusman khas untuk ister-isteri yang nak sentiasa cergas di hadapan suami, nak tambat hati suami... Suami pun elok tonton, kata sayang isteri kan... :)

Jadi Isteri Power Tambat hati suami kaw-kaw..
Jadi surirumah bukan halangan untuk tidak bergerak cergas!



Kata Puan Lydzar, dulu kerap sakit sendi-sendi di tangan dan lutut..nak lipat baju pun susah katanya, tapi bila dia kenal Set Sendi Shaklee, dan amalkan selama 6 bulan, sakit sendi semakin berkurangan. dan dia semakin seronok dapat ikut suami yang gemar beraktiviti marathon.. Bila isteri dapat bersama suami dan ikut hobi suami, sudah tentulah suami makin sayang dan keakraban suami isteri makin mesra..ye dak??



Jadi Isteri Power Tambat hati suami kaw-kaw
Jadi Isteri Power Tambat hati suami kaw-kaw..


Apa yang Pn. Lydzar amalkan? Rahsia dia tambat hati suami kaw-kaw sambil tersenyum manja... :)

Sudah tentu Set Sendi Shaklee, Vitamin shaklee yang bantu melegakan sakit sendi yang mengandungi Omega Guard, Ostematrix dan Joint Health Tablet,,. Ia juga sesuai untuk ibu ayah yang sukar solat berdiri, yang sakit-sakit sendi, yang menunaikan umrah atau haji, sangat disyorkan mengamalkan Set Sendi Shaklee yang selamat ni. 
 


 

FUNGSI VITAMIN DALAM SET SENDI SHAKLEE

Kaedah 1 : Mengekalkan tulang rawan yang sihat

Advanced Joint Health Tablet memberikan manfaat kepada sendi dalam tiga (3) cara :
(i) menyokong keselesaan sendi
(ii) memelihara tisu penyambung yang sihat
(iii) meningkatkan kesan kusyen

Kaedah 2 : Mengurangkan inflamasi

Omega Guard Shaklee adalah omega3 yang  melambatkan degradasi tulang rawan. Ia boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi..jadi ia boleh membantu mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi. Omega juga bertindak sebagai pelincir. Ia membantu kita untuk bergerak dengan lebih bebas. 

Kaedah 3 : Mengekalkan sel tulang yang sihat

Ostematrix Kalsium penting untuk kesihatan tulang, otot dan ligamen. Magnesium pula diperlukan untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi. 
Ramai orang mengambil terlalu banyak kalsium tetapi tidak cukup magnesium. Kajian menunjukkan pengambilan kalsium berlebihan bukan sahaja membantu menguatkan tulang temulang tatapi juga membantu mengurangkan gejala osteoarthritis.


Untuk Order boleh terus hubungi saya :


Saya pengedar Sah Shaklee



Nor Fahidayu Masran
SID :  882771



Sms@wasap  0162853148 

COD AREA   : 

Pengedar Shaklee 
Sekitar Bandar Baru Sentul dan kawasan berhampiran.


 Ulu Yam Baru & Batang kali pada hujung minggu..




Share it