FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

22 March 2014

TESTIMONI KULIT CANTIK DENGAN SHAKLEE

Haii.....sihat ke? ok, pagi ni nak share koleksi testimoni kulit cantik dengan shaklee. Saya pasti semua mengimpikan kulit yang cantik dan sihat kan?

Dah macam- macam produk anda guna, dari yang murah sampai yang mahal tapi kulit masih berjerawat, kadang makin rosak pula. Betul? Saya juga hadapi masalah yang sama... Sedarkah anda bahawa kita perlu perbaiki sel kulit dari dalam dulu? Sel yang rosak, menyebabkan kulit mudah berjerawat, berminyak, berparut dan macam-macam lagi... so, kita wajib pulihkan kulit dari dalam.


Lihat testimoni di bawah.

Kulit sebelumnya berminyak, berjerawat & berparut kini lebih licin, cerah & gebu...tiada lagi kesan parut dan jerawat.!


 Best kan?



Lihat fungsi-fungsi Vitamin Untuk Kulit


Esp : Memperbaiki dan memperbaharui sel. Sel lama perlu diganti dengan sel baru setiap 21 hari. Sel lama yang terbiar dan tidak diganti baru akan menjadi sel mati dan menyebabkan kulit tampak kusam. Kerap terjadi bekas gigitan serangga atau bekas jerawat tinggalkan parut hitam kan? Itu menandakan anda kurang protin untuk memperbaikinya.. Esp membantu merangsang kolagen, menganjalkan dan mencerahkan kulit. Warna kulit lebih sekata dan parut2 pudar dan pulih.


Vitamin C Plus : Antioksidan semulajadi yang kuat. Sebiji vitamin C shaklee bersamaan dengan 7 biji setengah buah oren. Selalu dengar artis-artis ambil vitamin c untuk cantik kan? Ada yang ambil suntikan dimuka...uhh...tak mau lah cucuk-cucuk..dah la sakit, pastu tak tau bersih ke tidak jarum suntikan tu..dan risikonya mudah dapat jangkitan oo... Dengan pengambilan Vitamin c yang cukup dapat merangsang pembentukan kolagen, menyekat pembentukkan pigmen, mencerahkan kulit serta memperbaiki kulit berjerawat.


 Vitamin E : Sumber antioksida yang kuat, Anti-penuaan, melindungi jantung, memperbaiki parut, bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.


Berminat nak cuba? Hubungi saya untuk info lanjut.

Bulan ni Offer Esp, jangan lepaskan peluang ye! Bukan senang nak dapat offer Esp ni...mau 2 tahun sekali.. Grab 3 tong terus cukup sampai raya nanti, dapat kulit gebusss , licin lagi anjal.... slim melim lagi tau...


Sms @ Whatsapp 0162853148 untuk order. 
Cod Area Sekitar Bandar Baru Sentul, Kuala Lumpur & Pengeposan seluruh Malaysia

19 March 2014

KELEBIHAN DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE





Masih terasa bahang & semangat #jomhebatmega bersama2 grup iReach. Perkongsian ilmu dan pengalaman dari Master2 hebat, kisah2 inspirasi dan ilmu Magnet Diri dari Tuan Amin Idris, seorang motivator dan pengacara di Tv Al Hijrah. Best sangat-sangat! Rugi siapa yang tak pergi.


Kelebihan jadi ahli shaklee bersama grup kami, bukan sahaja ilmu di beri secara percuma malah hadir ke seminar pun boleh bawa bersama anak-anak. Tak perlu risau tentang siapa nak jaga anak nanti. 

Kata Amin Idris "dah macam family day dah seminar ni"... alhamdulillah beliau sangat ramah dan mesra dengan kanak2..
Rugi sape tak Join Ahli Shaklee bersama kami tau...lebih2 lagi dengan penubuhan grup rahsia iReach...sangat mudah untuk anda mulakan bisnes shaklee...

Semua dah tersedia...anda cuma perlu bersedia menjadi "gelas kosong" sahaja bukan dengan "gelas yang penuh", hati yang betul-betul nak, yang ada matlamat yang jelas,tak mudah putus asa, sanggup keluar dari kepompong/zon selesa dan yang betul2 nak jadi 'luar biasa".


wow! Menarik!!!...macamana nak join?



1- Buat belian bernilai Rm680 dan anda dapat free keahlian shaklee bersama Id & produk dibeli atas id anda sendiri semasa pendaftaran

2- Bayar yuran keahlian seumur hidup Rm65 (pos semenanjung Rm10/Rm20 Ss)

Anda akan dapat free konsultasi,  free coaching online / offline. Berseminar tak perlu tinggal anak/suami/isteri dirumah...tak perlu keluar rumah larut malam...hanya di depan pc / adroid shaja (asal ada internet) dan anda boleh mulakan bisnes anda sejurus selepas pendaftaran. Best kan?

KELEBIHAN DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE


Anda akan dapat berjimat sehingga 20 peratus dengan membuat pembelian pada harga ahli. Lebih-lebih lagi, dari setiap pembelian, anda akan diberikan mata ganjaran dan kemudian ditukarkan kepada bentuk wang tunai pada setiap bulan.

Anda juga dapat beli produk promosi yang shaklee tawarkan pada setiap bulan.

*Anda berpeluang dapat insentif bonus kereta yang mana shaklee beri wang tunai, bukan kereta ye..so anda boleh beli apa saja dengan duit tersebut, nak beli kereta ke, nak bayar hutang ke, nak bayar sewa rumah ke...apa saja yang anda suka! Tapi bonus ni anda akan dapat bila cukup syarat seperti yang digariskan oleh shaklee sendiri

*Berpeluang mendapat tajaan Umrah atau Pelancongan dalam atau luar negara secara PERCUMA, 100% ditaja oleh Shaklee bertaraf 6 bintang!


KELEBIHAN PRODUK SHAKLEE


Produk Shaklee dijamin selamat dan sumbernya adalah tumbuhan semulajadi. Melalui ujian klinikal dan mendapat pengiktirafan FDA.

Beberapa senarai TIDAK Shaklee:

o TIDAK Mengandungi Paraben
o TIDAK Mengandungi Triklosan
o TIDAK Mengandungi Phthalates
o TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauril Sulfat (SLS)
o TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauryl Eter Sulfat (SLES)
o TIDAK Mengandungi 1,4 Dioksana
o TIDAK Mengandungi Glikol
o TIDAK Mengandungi Bahan-bahan Cucian Organik yang ”Volatile”
o TIDAK Mengandungi Asid Hidroklorik
o TIDAK Mengandungi Ammonia
o TIDAK Mengandungi Sodium Hidroksida
o TIDAK Mengandungi Butyl Cellosolve
o TIDAK Mengandungi Formaldehyde
o TIDAK Mengandungi Bisfenol-A
o TIDAK Mengandungi Petroleum Distillates
o TIDAK Mengandungi Toulene
o TIDAK Mengandungi Peluntur Warna
o TIDAK Mengandungi Bahan Perisa
o TIDAK Mengandungi Pewarna
o TIDAK Mengandungi Lemak Trans
o TIDAK Mengandungi Pemanis Tiruan
o TIDAK Mengandungi Dakwat Toksin
o TIDAK Mengandungi Bahan-bahan terlarang


Berminat nak join shaklee bersama kami? Sekali lagi saya katakan, anda RUGI kalau tak daftar jadi ahli shaklee bersama kami! Pelbagai aktiviti bila anda mendaftar bersama di dalam grup hebat kami. Seperti yang saya tunjukkan dalam entry ni. Jom Hebat Mega Kuala Lumpur.


Sempat bergambar dengan Amin Idris
Family besar kami
Anak-anak kecil dibawa bersama



 Cod Area Sekitar Bandar Baru Sentul, Kuala Lumpur & 
Pengeposan seluruh Malaysia 

16 March 2014

PROTIN ESP SHAKLEE BUKAN SEKADAR UNTUK CANTIK DAN KURUS

Haaloooo.... Senangnya dalam hati...ESP promo lagi.. nak kurus, nak cantik, nak kulit anjal awet muda, nak hilangkan parut, nak hilangkan selulit, nak kulit gebuss.., nak susu banyak bagi ibu menyusu, nak cergas bertenaga, nak hilangkan lebam bawah mata...


Wah! banyaknya manfaat ESP ni...

haa....sebab itu lah ramai yang rebut peluang time Offer macam ni kan... 


KENAPA SHAKLEE ESP?


Sebab ESP adalah PROTIN. Protin adalah makanan utama sel. Protin adalah bahan utama bagi pembentukkan pelbagai organ dan tisu dalam badan serta komponen utama kepada hormon manusia. Ia juga merangsang fungsi psikologi, bermakna setiap organ tubuh kita perlukan PROTIN.

AKIBAT KEKURANGAN PROTIN

Kekurangan Protin menyebabkan kelemahan dalam sistem imun  untuk melawan penyakit, masalah lebihan air yang tinggi dalam badan, kehilangan kepejalan otot, perubahan warna rambut , bantut pertumbuhan, masalah penghadaman, masalah penghasilan darah dan hormon dan akhirnya boleh membawa kepada kegagalan fungsi organ yang mana boleh menyebabkan kematian.

PROTIN DARI ESP shaklee lengkap dengan 9 asid amino perlu yang tak dapat dihasilkan oleh tubuh. 

Protin terdiri lebih daripada 20 asid amino yang setiap satunya akan menghasilkan jenis protin yang berbeza mengikut keperluan protin dan enzim yang diperlukan oleh tubuh.

Terdapat asid amino tertentu yang dapat dihasilkan oleh badan. Ini dikenali sebagai asid amino tak perlu. Manakala asid amino perlu dihasilkan dari sumber makanan. ESP tersedia semua asid amino tersebut.

Shaklee memastikan kacang soya [esp] bebas daripada pendedahan perubahan genetik , daripada benih sehingga kepada pengeluarannya...

*****

KESAN SAMPINGAN ESP


Antara feedback yang kami dapat semua yang positif, alhamdulillah..

- Warna kulit lebih sekata, nampak lebih cerah, lembab dan lembut serata tubuh. 
- Berat badan turun, otot lebih pejal
- Selulit dan kesan regangan semasa mengandung juga pudar dan menghilang
- parut - parut jerawat kehitaman juga semakin pudar dan kulit lebih cerah
- lebam bawah mata tiada lagi
- badan terasa lebih bertenaga, tidak lesu setiap pagi
- badan tak mudah penat
- susu ibu menyusu lebih meriah dan pekat, bayi cepat kenyang
- kulit baby yang dilahirkan , cantik dan cerah (bagi ibu hamil)
- gastrik hilang!
- bila puasa, minum ESP ketika sahur terasa kenyang dan tak lapar
- UPT positif lepas consume ESP (kesuburan & kehamilan)


banyaknye nak tulis...tapi inilah kenyataannya...


PROMOSI APA BULAN MARCH 2014? 

BELI 6 CANISTER ESP PERCUMA 1 CANISTER ESP


Anda dapat :-


PERCUMA PENGHANTARAN BERNILAI RM30

PERCUMA KEAHLIAN BERNILAI RM65

PERCUMA KONSULTASI TIADA TERNILAINYA...

Jom dapatkan cepat! Hot Deal.. Hot Promo....terlajak laris...jangan melopong macam Oktober 2012 dulu...stok habis semalaya dan terpaksa tunggu stok sampai lebih sebulan ooo....

ESP hangat dipasaran! yang dah cuba je tau bestnyaaaaa Shaklee ESP ni...




Macam2 resepi boleh dibuat dari ESP ni....

Nak kulit cantik? ESP boleh buat masker! Nak tips dan resepi? Anda beli dari saya dan saya akan berikannya... winkk winkkk....

ok! malas nak cerita panjang...

tak cuba tak rasa

tak rasa tak suka

tak suka tak cinta....


Nak Oder? Nak cuba? Nak rasa tak? 

Banyak sangat sampai kena beli 6 botol ESP ? Pakat2 dengan adik beradik, kawan-kawan, sedara mara....lebih dari 6 anda dapat ok! Anda dapat free sebotol lagi ESP , free pos dan KEAHLIAN PERCUMA ! 






Rebut peluang ni sekarang! Anda akan dapat FREE CONSULTASI & FREE POSTAGE dari kami dan ada sesuatu yang menarik menanti anda!


Hubungi saya untuk info lanjut

SMS | WHATSAPP KE 0162853148

PENGEDAR SAH SHAKLEE 
AREA BANDAR BARU SENTUL
MINI UTC SENTUL
HOSPITAL TAWAKAL


Share it