FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

24 March 2015

Masalah Anak Sembelit Teruk, Bagaimana Nak Rawat?

Memang agak merisaukan ibu ayah bila anak kena sembelit yang teruk. Anak sembelit sampai menangis, nak keluarkan najis pun dia jadi trauma...



Saya nak share pengalaman ibu ni, kisah menyayat hati seorang ibu yg anaknya sembelit teruk. Sembelit yang sangat teruk sampai suaminya kena standby nak seluk tangan untuk tolong keluarkan najis. Bagaimana beliau merawatnya?



Anak Sembelit Teruk Sampai Kena Seluk Tangan Nak Korek from iReach HD on Vimeo.


So, ibu ayah,..jangan biarkan masalah anak sembelit ni berlarutan walau dah bagi macam-macam buah dan sayur,  minum air yang banyak tapi masalah sembelit tak selesai juga. Doktor pun sarankan untuk ambil supplemen

Cubalah berikan Meal Shakes Shaklee untuk bantu mengatasi masalah sembelit anak tersebut. Bukan sahaja ia Multivitamin yang dapat menampung kekurangan nutrisi tubuh, malah dapat menaikkan selera makan anak tau.


Nak beri Meal Shakes untuk anak kesayangan anda?

Sebotol hanya RM 113.00 sahaja, Rasa yang sedap dengan harum vanilla. Hanya campurkan sesudu kecil dalam susu anak anda dan sedia diminum!! Pasti mereka sukakannya.. (^_*)v


TESIMONI MEAL SHAKES 
BANTU ATASI MASALAH SEMBELIT KANAK-KANAK




Untuk pemesanan anda boleh  
HUBUNGI saya di  
 
0162853148 
Pengedar Shaklee Terbaik
Bandar Baru Sentul


Share it