FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

07 December 2016

Promosi Disember 2016 | Shaklee Collagen Powder dan Testimoni Kolagen Shaklee

Testimoni Kolagen Shaklee - Pori2 makin mengecil
Kulit dah tak kering, Lutut dah tak sakit
Muka Glowing Bersinar, Bekas Jerawat Pudar
Walau baru makan 6 sachet, muka makin lembut dan jerawat tak tumbuh
Pori Mengecil, Tapak Tangan Lembut
KULIT MAKIN LEMBAB, LEMBUT DAN ANJAL

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. 😊 Hari ni saya nak share tentang Kolagen Shaklee yang best ni. Ok. Nak bagitahu bulan ini adalah bulan Shaklee Collagen Powder tau. Promosi beli 2 kotak dapat 5% diskaun atay beli 7 pada harga 6 kotak. Best kan? Siapa dah pernah amik kolagen shaklee ni memang tak cari kolagen murah yang lain dah. 😍😍😍😍 kompom terus jatuh cinta!!

Shaklee jamin selepas 8 kotak kolagen akan dapat kesan maxima. Tapi kebanyakan yg dah guna kolagen shaklee ni, belum seminggu dah rasa kulit maki lembut, lembab dan parut2 mula pudar serta kulit yg sebelum ni kasar jadi tambah licin. Wow!😲 Tak percaya? Cubalah dulu dan rasainya.. 😉

Mari nak share bahan-bahan utama yang ada dalam Shaklee Collagen Powder ni.


7 bahan utama dalam Collagen Shaklee

Camellia Japonica Seed Extract
Fish Collagen
Shellfish Extract
Pfaffia Extract
Lactobasillus Acidophilus
Vitamin B
Vitamin C

Sini saya kongsikan juga beberapa testimoni pengguna yang dah ambil shaklee Collagen Powder


Haaa...
Bukan sekadar untuk kulit cantik2 je tau!
Tetapi baik untuk sendi juga 😉 sesuai sangat beri pada orang tua. Semakin kita berusia, kolagen dalam badan kita pun semakin menyusut. Sebab itulah kulit makin kendur,berkedut dan sendi2 pun mula sakit.

Kolagen shaklee ni diperbuat daripada ikan merah laut dalam dan kerang-kerangan. Jadi, bagi yang ada alergik seafood, kenalah hilangkan alergik tu dulu ye atau just amimk Vivix sahaja. 😊

0162853148  ayu
#tsunamishaklee
#ShakleeSentul #shakleetitiwangsa
#ShakleeKpjTawakal
#PromosiDisember


Share it