FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

14 January 2017

Fakta dan Kelebihan Resveratrol & Polifenol Dalam Vivix Shaklee

Khasiat dalam sesudu Vivix
Resveratrol Tinggi Antioksidan Bantu Memanjangkan Telemore
Mati Pucuk
Testimoni Vivix - Kanser

Bulan ni memang bulan vivix. Ok. Saya nak ceritakan pasal kelebihan dalam sebotol vivix ni. Ramai yg dah dapat manfaat kesihatan yg baik darinya. Alhamdulillah..kita ikhtiar yang terbaik.
Nabi pun suruh kita jaga kesihatan supaya kita dapat menikmati ibadah dengan sempurna setiap hari. Bila sakit, memang menyukarkan utk kita jalani aktiviti harian serta terpaksa tanggung kos perubatan yg semakin mahal.


APA YANG HEBAT SANGAT VIVIX NI?
================

🍇Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

🍇Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatun, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

🍇Polifenol adalah kumpulan firokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel penuaan semulajadi.

🍇 Antioksidan polifenol dapat mengurangkan risiko penyakit jantung, pembuluh darah dan kanser.

🍇Kajian juga mendapati polifenol dapat mengurangkan risiko penyakit Alzheimer.

🍇 Polifenol boleh ditemui pada kacang, teh hijau, teh putih, anggur merah, anggur putih, minyak zaitun, coklat hitam dan delima.

🍇Kadar polifenol yang tinggi boleh didapati pada kulit buah seperti pada anggur, apple dan jeruk.

.
DENGAN LEBIH DARI 2000 KAJIAN ANTARABANGSA KHAS ATAS RESVERATROL YANG MERUPAKAN KANDUNGAN UTAMA VIVIX, TAK RAGU-RAGU LAGI KEBERKESANANNYA
============

🍷 MEMPERBAIKI DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

🍷MEMPERBAIKI SEL. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

🍷 MENINGKATKAN FUNGSI OTAK, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun semakin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

PROMOSI SEPANJANG JANUARI 2017

BELI 2 BOTOL VIVIX DAPAT 5% DISKAUN
BELI 6 BOTOL PERCUMA SEBOTOL LAGI

Lebih istimewa dengan promosi ini!!

*FREE POSTAGE*
*FREE MEMBERSHIP*
*CASH BONUS BULAN DEPAN*

0162853148
Nor Fahidayu Masran
#pengedarshakleesentul #shakleetitiwangsa


Share it