FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

30 January 2017

PERBEZAAN VIVIX SHAKLEE DENGAN MINUMAN KESIHATAN LAIN DI PASARAN

APA YANG MEMBEZAKAN VIVIX DENGAN MINUMAN KESIHATAN LAIN DI PASARAN?

Jauh sangat bezanya kalau nak cerita..

Kebanyakan minuman kesihatan lain dipasaran adalah juga campuran buah2 beri seperti anggur, strawbery, blueberry, blackberries, delima dan campuran kurma, kismis, madu.. tak dinafikan campuran ini juga adalah dari bahan2 antioksida.

Saya tak pandai nak cerita pasal produk minuman kesihatan yang lain sebab saya tidak ada info mengenainnya.

Oleh itu saya cerita sahaja perbezaan vivix yang saya nampak dengan minuman kesihatan lain. Maknanya kekuatan dan kelebihan Vivix Shaklee. ☺

1. Vivix adalah gabungan anggur muskat (yakni anggur liar yang hidup yg mempunyai lebihan kromoson dan tahan lasak, boleh hidup tanpa baja), lobak ungu, European Elderberries  dan Polyganum Caspidatum. Ia adalah bahan utama dalam vivix shaklee yang membezakan vivix dengan minuman kesihatan lain.  Bahan2 ni pun dah berbeza kan?


4 Bahan Utama dan Fungsinya Dalam Vivix Shaklee
Fungsi dan Kelebihan Resveratrol Dalam Vivix

2. Vivix adalah produk yang telah dipatenkan dan tidak boleh ditiru bahan dan ciptaannya oleh pihak lain. Vivix telah diuji dan dikaji oleh para saintis luar (saintis bukan dari pihak shaklee) terhadap manusia. Setelah diuji, hasil ujian samada baik atau buruk kesannya akan dipamerkan kepada umum. Haaa, ini dia perbezaan besar #VivixShaklee dengan minuman kesihatan yang lain. Haa....VIVIX TIDAK BOLEH DI REBRANDING SEMULA ya!

3. Vivix kaya dengan polifenol dan resveratrol. Tinggi antioksida. Resveratrol inilah yang ramai saintis telah membuktikan bahawa ia sangat membantu dalam bidang kesihatan dan perubatan. Resveratrol mampu memperbaiki sel yang rosak sehingga tahap sellular/DNA iaitu sel2 yang paling halus dalam badan manusia. Biasa dengar minuman kesihatan lain juga baiki sel tapi tidak sampai ke tahap DNA.


Resveratrol Mampu Melindungi Sel Hingga Tahap Sellular
Resveratrol Dalam Vivix

4. Vivix tiada campuran bahan pengawet, air atau gula. Vivix asli jika diletakkan di dalam peti beku, tidak akan membeku. Haaa.. itu maknanya takde campur air tau! Kalau beku tu maknanya tak original, something wrong somewhere laa tu..

Ok. Nampak tak bezanya? Besar bezanya tu kan?

Sebab itulah vivix ni istimewa. Beza sangat dengan produk2 lain dipasaran.
Mahal dan berbaloi, berkualiti dan tidak menjejaskan kesihatan jika dikomsusi dalam jangka panjang. Makin sihat dan awet muda 25 tahun adalah!. 😉😉 Umur tetap berubah ye, cuma sel2 kita tu yang muda dan sihat. Bila sel sihat, badan cergas, otak pun baik. Betul?


Ok. Jangan lupa offer vivix tinggal hari ini dan esok sahaja!!

Cepat2 dapatkan sekarang sebelum promosi tamat.

Harga jimat berbaloi-baloi.
Beli 2 dapat 5% diskaun
Beli 6 dapat 7

LEBIH MENARIK dengan pembelian pack promosi ini anda akan dapat :

*Percuma pos
*Rebat wang tunai bulan depan
*Keahlian percuma
*Bimbingan dan konsultasi istimewa
*Bimbingan percuma jika anda nak berbisnes


Checklist vitamin yang dijamin berkesan
PROMOSI TWINPACK VIVIX


Order sekarang!
WA 0162853148
Nor Fahidayu Masran
SID : 882771
PENGEDAR SAH SHAKLEE
COD SENTUL DAN SEKITAR
PENGEPOSAN SELURUH MALAYSIA

#tsunamishaklee #g14 #tsunamivivix #sirapshaklee #tonikajaib #minumankesihatanterbaik


*PROMOSI BERAKHIR 31 JANUARI 2017

WA 0162853148 UNTUK ORDER!


Promosi Januari 2017
Testimoni Vivix Bantu Awet Muda dan Cantik


Share it