30 November 2013

VITAMIN UNTUK KULIT CANTIK DAN CERAH


Fenomena masakini ...terdapat banyak lambakaan set kulit cantik dipasaran... dimana-mana sahaja..semua nak kulit yang cantik & cerah tak kiralah lelaki ke perempuan kan??

TIdak dinafikan, saya juga begitu.. ehee...benci sungguh bila jerawat muncul kat muka... cacat penampilanku...tangan pun mulalah gatal nak mengumpil... uhuu....dah meninggalkan kesan parut..produk external pun tak dapat menghilangkan kesan parut tersebut... dari sini kita perlukan penjagaan "internal' pula.. penting ye penjagaan dalaman ni.. dalaman rosak, wajah tampak kusam..

Ok, meh nak bagitau vitamin untuk kulit cantik dan cerah ni.. bukan kat muka je ye, malah seluruh tubuh kita. Ini adalah cadangan set bajet vitamin untuk kulit cantik.


VITAMIN C SR PLUS


VITAMIN C SHAKLEE adalah sumber vitamin semulajadi. Sebiji Vitamin C shaklee bersamaan dengan 7 biji setengah buah oren! Mampu tak anda makan 7 bijji oren sehari? cukup ke vit c yang ada dalam buah oren tersebut? haaa...tak payah susah2..kita adan Vitamin C shaklee yang meletops letop dipasaran ni, sampai satu ketika dulu habis stok dekatn setahun....lamaaaa tu.....

SET KULIT CANTIK DAN CERAH
HASIL LEPAS 2 MINGGU AMBIL VITAMIN C SHAKLEE

Vitamin C penting dalam pembentukan kolagen. ramai wanita mengamalkan kolagen walhal hanya dengan mengamalkan makanan yang tinggi vitamin c  membantu penghasilan kolagen dengan baik... haaa....kolagen yang cukup memberi keanjalan pada kulit & membuatkan kulit anda nampak lebih cerah tau..

PROTIN (ESP)


Protin sangat penting untuk kulit kita. Protin adalah makanan sel. Protin menghasilkan sel baru dan menggantikan sel lama. Protin yang cukup menghasilkan kulit yang sihat dan cantik,. Protin juga dapat mencerahkan pigmentasi jeragat dan Memudarkan part-parut jerawat. Shaklee ESP adalah protin terbaik yang pernah terhasil.

Protin membantu mengurangkan kesan hitam (kesan mati akibat jeragat) . Tompokan hitam pada kulit akibat jeragat dan parut jerawat sangat sukar dihilangkan jika tidak dapat cukup protin yang membantu dalam penghasilan sel baru. Untuk mendapatkan kulit yang cantik, kita perlulah mendapatkan makanan yang bersumberkan protin yang baik


SET KULIT CANTIK DAN CERAH
VITAMIN UNTUK KULIT CANTIK


Dapatkan VITAMIN UNTUK KULIT CANTIK DAN CERAH INI PADA HARGA MAMPU MILIK DENGAN SAYA. KONSULTASI PERCUMA UNTUK ANDA!


CONTACT ME NOW!


pengedar sah shaklee bandar baru sentul dan sekitar
PENGEDAR SHAKLEE  SEKITAR SENTUL



SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

ID : 882771
 





CALL | SMS : 016-2853148

EMAIL : alfizriz@gmail.com

BLOG : www.ayusihatanggun.blogspot.com


FB PAGE : <3 PRETTY HEALTHY


25 November 2013

KOLEKSI TESTIMONI VIVIX SHAKLEE


Alhamdulillah...Vivix Shaklee telah banyak membantu dalam penyembuhan penyakit-penyakit kronik.. dengan izin-NYA jua.. Untuk sekian kalinya, disini saya kongsikan koleksi testimoni vivix shaklee.


Jom lihat testimoni kami..

CELEBRITI MALAYSIA, ASYRAF MUSLIM JUGA MENGAMALKAN VIVIX UTK KESIHATAN LELAKI & CELEBRITI INDONESIA , ANANG & ASYANTI SEMBUH DARI RADANG SELAPUT OTAK.
testimoni vivix shaklee
TESTIMONI VIVIX - UNTUK KESIHATAN LELAKI


testimoni vivix shaklee
TESTIMONI VIVIX -RADANG SELAPUT OTAK
testimoni vivix shaklee
TESTIMONI VIVIX - KECANTIKKAN & KECERGASAN


testimoni vivix shaklee
TESTIMONI VIVIX - DIABETES KRONIK

testimoni vivix shaklee
TESTIMONI VIVIX -TINGKATKAN ANTIBODI

testimoni vivix shaklee
TESTIMONI VIVIX - KECANTIKAN & KECEDERAAN TISU

testimoni vivix shaklee
TESTIMONI VIVIX - STROK

testimoni vivix shaklee
TESTIMONI VIVIX -PEROKOK TEGAR


testimoni vivix shaklee
TESTIMONI VIVIX - JANTUNG & DARAH TINGGI

testimoni vivix shaklee
TESTIMONI VIVIX - KANSER


testimoni vivix shaklee
TESTIMONI VIVIX - DIABETES & DARAH TINGGI

testimoni vivix shaklee
TESTIMONI VIVIX - DIABETES


testimoni vivix shaklee
TESTIMONI VIVIX - DIABETES

Alhamdulillah...semua kesembuhan adalah atas kehendak-NYA jua...tetapi kita sebagai hamba Allah wajib berusaha untuk mengubatinya tanpa putus asa. Vivix Shaklee adalah dari pati semulajadi BUAH ANGGUR MUSKAT, Antioksidan yang kuat. 

#vivixshaklee


REBUT BELIAN PENJIMATAN SEHINGGA 30 NOVEMBER 2013! BERBALOI-BALOI..

BELI 6 PERCUMA SEBOTOL VIVIX
FREE POS
FREE MEMBERSHIP
BONUS PADA 15 DIS - RM240
FREE SEBOTOL COQ HEALTH PLUS BERNILAI RM124
FREE KONSULTASI


CONTACT ME NOW!

pengedar sah shaklee bandar baru sentul dan sekitar
PENGEDAR SHAKLEE  SEKITAR SENTUL

SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID : 882771
 


CALL | SMS : 016-2853148
EMAIL : alfizriz@gmail.com
BLOG : www.ayusihatanggun.blogspot.com
FB PAGE : <3 PRETTY HEALTHY

20 November 2013

Vitamin Shaklee | Berhenti Merokok dengan VIVIX Shaklee






ALHAMDULILLAH...dengan izin Allah Vivix shaklee telah berjaya membantu seorang perokok tegar berhenti merokok! Ajaib...

Sekali lagi, Shaklee buat promo Beli 6 botol Vivix dapat sebotol lagi Vivix secara percuma..sangat2 berbaloi hokey...

Bagaimana Vivix Shaklee membantu perokok berhenti merokok?


berhenti merokok dengan vivix shaklee
DNA ROSAK AKIBAT HABIT MEROKOK
Vivix Shaklee adalah satu gabungan pati buah beri & anggur muskat yang mengandungi antioksidan & resveratrol yang kuat dimana ia membantu memperbaiki sel DNA tubuh, Vivix shaklee membuang nikotin-nikotin yang tidak diperlukan dari dalam tubuh dan sekaligus memulihkan kembali sel DNA yang telah rosak.

Nikotin menyebabkan DNA rosak dan menjadikan seorang perokok ketagihan hingga sukar untuk berhenti merokok.

<<== Rajah DNA seorang perokok yang telah rosak akibat dari kandungan chemical dalam rokok seperti Nikotin.

Sel tubuh yang telah dipulihkan secara semulajadi akan menolak nikotin yang anda ambil. Ini akan menyebabkan anda berasa pahit ketika merokok, tekak perit, loya & tidak dapat menghabiskan walau sebatang rokok!

Dalam proses berhenti merokok melalui terapi penggantian nikotin, seperti ubat2an lain di farmasi biasanya akan terjadi withdrawal symptom dimana tubuh berusaha untuk menyesuaikan diri. hidup tanpa nikotin kerana dalam DNA mereka telah terdapat nikotin. 

Namun, ia tidak berlaku dalam terapi berhenti merokok dengan Vivix Shaklee kecuali :
 
- Rasa pahit dan busuk ketika menghisap merokok
- Semput dan sesak nafas ketika merokok.

Keadaan ini menyebabkan perokok berhenti merokok secara semulajadi tanpa paksaan...walaupun tiada niat untuk berhenti merokok.

Begitu hebatnya khasiat tumbuhan yang dicipta Allah S.W.T dalam menyembuh dan mengubati masalah kesihatan manusia. Anda akan merasai pengalaman kesihatan yang terbaik jika memanfaatkan nikmat ini sebaiknya.

Fungsi Resveratrol dalam Vivix Shaklee

Fungsi Resveratrol dalam Vivix Shaklee

Fungsi Resveratrol dalam Vivix Shaklee

Resveratrol yang terkandung dalam Vivix Shaklee mampu untuk melawan peradangan sel, mengurangkan kerosakan oksidatif dan melawan penuaan yang disebabkan oleh radikal bebas dan pencemaran. Resveratrol juga satu mekanisma yang menguatkan sistem pertahanan tubuh, meningkatkan kekebalan tubuh, & mempertahankan kesihatan jantung. 
 
Selain daripada itu, ia mampu memperbaiki fungsi otot, fungsi kognitif dan neuro yang sihat. Meningkatkan peredaran darah, dan melancarkan pengaliran darah ke otak. Secara umumnya ia membantu kesihatan menyeluruh dan melambatkan protin AGE (proses penuaan).
 

BERAPA HARGA SEBOTOL VIVIX ?

 
ohh...sangat mahal bagi saya...sebotol Rm475 - 150ml. Tetapi ia sangat berbaloi berbanding dengan nilai sebuah nikmat kesihatan bukan? Sebotol vivix juga boleh bertahan lebih  dari sebulan jika diambil sesudu kecil sahaja sehari..

NANTI DULU..!! 

HARGA FANTASTIK SEPANJANG BULAN NOV 2013 NI..

HANYA RM3xx SAHAJA..

TETAPI JIKA ANDA BELI 6 BOTOL, ANDA AKAN DAPAT :

- Sebotol lagi VIVIX SHAKLEE secara PERCUMA BERNILAI RM475
- SEBOTOL COQ HEALTH PLUS BERNILAI RM124
- FREE MEMBERSHIP
- FREE POS
- REBATE TUNAI RM200 PADA BULAN DISEMBER
- FREE KONSULTASI

HAA...ape lagi...REBUT PELUANG PENJIMATAN SEKARANG! Anda boleh beli, kongsi pembelian dengan family atau kawan2 anda. 


CONTACT ME NOW!

pengedar sah shaklee bandar baru sentul dan sekitar
PENGEDAR SHAKLEE  SEKITAR SENTUL

SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID : 882771
 

 
CALL | SMS : 016-2853148
EMAIL : alfizriz@gmail.com
BLOG : www.ayusihatanggun.blogspot.com
FB PAGE : <3 PRETTY HEALTHY

19 November 2013

VITAMIN SHAKLEE | HEBAT SANGAT KE BISNES SHAKLEE?

Assalamualaikum wbt. ..tahu tak anda.? sekarang saya di mana? saya masih di branch Shaklee dari jam 2ptg tadi...sampai waktu ni belum sampi giliran saya lagi..huhuu..Memang dimana2 cawangan Shaklee masa ni penuh jer.. fenomena betul..  

Hebatnya Shaklee! Penat dah tunggu ni tau.. sambil2 tunggu order masuk je..update blog dengan smart phone je.. Hari ni pula Herblax baru masuk..tapi sangat limited.. sorg distributor boleh beli 2 botol sahaja hokey.. sedangkan list menunggu berderet dah... bersabar lah ye.. saya pun dah mengantuk tunggu lama ni.. huwaa...nak nangis pun ye sbb belum lunch lagi...

#ini cerita semasa vitamin yagn disukai ramai Herb-Lax tiba di Malaysia selepas beberapa bulan stok licin! tapi memang benar saya draf dengan handphone je ni.. :)

Melihatkan fenomena luar biasa ni, tidak berminatkah anda untuk menjadi ahli bersama2 kami? 

KEHEBATAN BISNES SHAKLEE
SEMINAR JOM HEBAT KL


KEHEBATAN BISNES SHAKLEE
HARIRAYA CELEBRATION - WANGSA MAJU BRANCH  


Pasti anda tertanya-tanya... alaaa,,,, "Hebat sangat ke Bisnes Shaklee ni?" 

Jawap saya "ohh...sudah tentu bisnes shaklee sangat-sangat hebat hokeyy!"

KEHEBATAN BISNES SHAKLEE
SHAKLEE NATIONAL CONFERENCE 2012

KEHEBATAN BISNES SHAKLEE
SHAKLEE NATIONAL CONFERENCE 2012



Antara kelebihan setelah anda menjadi ahli Shklee :

~ Anda dapat membeli produk shaklee pada harga ahli - diskaun dari 12% - 20% setiap prosuk berbanding harga runcit

- Dapat membeli secara ONLINE di https://www.shaklee2u.com.my

- Dapat kumpul point uv dari setiap pembelian anda

- Dapat tukar point uv kepada CASH RM sekiranya cukup syarat


Sekiranya anda berminat untuk terus berbisnes dengan Shaklee, kami sangat2 mengalu2kan anda, Grup kami ada pelbagai macam ahli berlainan latar belakang dan bidang kepakaran masing-masing.. Sekiranya anda ingin berbisnes, silalah pilih grup yang betul..

KEHEBATAN SHAKLEE
BRANCH SHAKLEE WANGSA MAJU
JADI AHLI SHAKLEE
KAUNTER SHAKLEE WANGSA MAJU

 

 

KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI SHAKLEE BERSAMA KAMI


Dinaungi 3 Masters Coordinator ternama.

Sokongan berterusan.

Tutorial online.

Kelas dan coaching offline.

Seminar dan gathering.

Tips perniagaan dari Masters berpengalaman.

Pelbagai aktiviti menarik


PERBEZAAN KAMI

  • Perniagaan berasaskan produk
  • Sistem yang halal
  • Gabungan 3 elemen RAHSIA dalam pernigaan
  • OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja 

BAGAIMANA NAK MULA?

Anda boleh memilih pakej-pakej di bawah:-


  • Membayar yuran RM75 (SM) RM85 (SS) , ATAU
  • Membuat pembelian RM660 untuk keahlian percuma, ATAU
  • Pembelian 2 botol Vivix, ATAU
  • Pembelian 3 kotak Collagen Powder.

Jom kita jadi Jutawan Shaklee bersama2!!
Hubungi saya untuk info lanjut... hanya rm75 (sm) / Rm85 (ss) sahaja seumur hidup, anda sudah boleh memulakan bisnes Shaklee yang hebat ini dengan bimbingan dari kami dan Mentor-mentor yang hebat. Tips dan panduan berbisnes secara beretika juga diberi SECARA EXCLUSIVE & FREE OF CHARGE

CONTACT ME NOW!

pengedar sah shaklee bandar baru sentul dan sekitar
PENGEDAR SHAKLEE  SEKITAR SENTUL

SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID : 882771
 

 
CALL | SMS : 016-2853148
EMAIL : alfizriz@gmail.com
BLOG : www.ayusihatanggun.blogspot.com
FB PAGE : <3 PRETTY HEALTHY






PNEUMONIA DAN CARA MERAWAT JANGKITAN KUMAN DALAM PARU-PARU DENGAN BERKESAN

Paru-paru adalah organ penting untuk fungsi pernafasan manusia. Manusia bernafas sekurang-kurangnya 20 ribu kali dalam sehari dan bekerja...