FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

CARI

Loading...

29 July 2016

TESTIMONI TERBAIK VIVIX SHAKLEE UNTUK KULIT, SIHAT DAN KURUS

KURUS, KULIT CANTIK DAN SIHAT

Bacaan kuman kanser turun

Cyst hilang

Bacaan gula dalam darah turun

Kulit cerah kemerahan tanpa mekap dengan vivix shaklee

Tinggal 2 hari sahaja lagi offer vivix akan tamat pada 31 Julai 2016.

Saya kongsikan kepada kalian testimoni terbaik vivix shaklee untuk sihat, kulit cantik dan cergas.

Semua dalam satu botol vivix sahaja. Bagi kalian yang tak suka telan banyak2 vitamin, bolehlah beli vivix ni sahaja tau!! Berbaloi pada nilai dan kualitinya. Mengandungi Reveratrol yang tinggi dalam membantu memperbaiki sel-sel yang rosak.

Pilihan terbaik pastikan Vivix shaklee!!

Sebotol Rm475
Hanya sesudu kecil vivix sehari

.
Nak order?
Whatsapp 0162853148 | Ayu
Ig ; @ayu_jual_vitamin
#Pengedarshaklee
#PengedarShakleeSentul


27 July 2016

VITAMIN C TERBAIK PALING MURAH DI PASARAN

Korang2 ada amik vitamin antioksida tak??
Penting tau sbb vitamin antioksida ni bantu melawan radikal bebas. Radikal bebas penyebab penyakit seperti kanser.

Vitamin antioksida adalah Vitamin A, C dan E.
Antara yg paling saya suka adalah vitamin c ni.

Vitamin C bantu meningkatkan imun tubuh, membentuk kolagen, melawan radikal bebas, mencegah jangkitan virus dan membantu mencantikkan serta mencerahkan kulit. Wow sgt kak? 😉

Vitamin C shaklee ni larut air dan dilepas sebanyak 100gm sejam. Kalau 500gm, maknanya untuk 5 jam. Jika terlebih pun akan keluar melalui perkumuhan atau akan cirit birit sedikit. Itupun jika lebih 12 biji ke atas.

Saya ambil vitamin ni 4 biji sehari..😉😉 org2 yg hisap rokok lagi perlukan vitamin c sbb vit c dalam badan perokok cepat musnah.

Haaa.. apalagi?
Mai order.
Vitamin C shaklee ni murah sgt tau
Sebotol 180 biji (6bulan) Rm92 shj

Nak order?
Cpt wasap hakak ye!
0162853148 

#tsunamishaklee
#tsunamiG7
#liveamazing #hiduphebat
#pengedarshakleesentul


17 July 2016

NUTRIFERON UNTUK TINGKATKAN SISTEM IMUN TUBUH MELAWAN JANGKITAN

Tahukah anda betapa pentingnya memiliki imuniti yg tinggi? Ia penting bg tubuh utk melawan jangkitan virus, kuman & mikrob.

Dari mana virus, kuman & mikrob ini dtg?
Kita terdedah kepada beribu jenis mikrob melalui pernafasan (hawa dingin, habuk, gas buangan, asap serta virus di udara, berjabat tangan, sentuhan objek (perabut, habuk hama pd selimut, pengankutan awam, peluh, air), makanan latihan fizikal, psekitaran kerjaa dll.
B
Apabila byk kuman dan mikrob menyerang kita pd sesuatu masa terutama ketika tubuh kekurangan imuniti dan interferon, kita akn cppt letih, stress, imsomnia,dijangkiti flu, batulk, alergi, asthma, ekzema, jerawat dll. Sel2 yg tddk sihat mbentuk lebih byk radikal bebas yg blh mgakibatkan penyakit2 ini termasuk pyakit kronik.

#NUTRIFERON adalah satu formula eksklusif dan dipaten oleh Shaklee.  Ia tidak terdapat pd mana2 produk atau dikedai2 biasa.

Nutriferon telah dikaji selama 40 tahun dan semakan semula beribu2 jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yg berlainan oleh Dr. Kojima.

4 jenis ekstrak tumbuhan dlm Nutriferon adalah biji labu, bunga safflower, Honeysuckle Jepun dan biji Plantago mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh. Ia telah diiktiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang Immunologi. 😲😲

Dalam perubatan, suntikan inferon digunakan utk merawat penyakit hepatitis, kanser, hidrophobia (pyakit anjing gila) herpes dan HIV dll. Terbukti amat berkesan utk melindungi kita dari jangkitan influenza, virus dan berbagai jenis penyakit lain.

Kalau anda kerap demam, selsema @ batuk, alergik,resdung, asma...bolehlah cuba Nutriferon ini. 😊

#tsunamishaklee
#pengedarshaklee
#pengedarshakleesentul 0162853148
#liveamazing
#hiduphebat


KELEBIHAN MENJADI AHLI DAN MUDAHNYA SHAKLEE ONLINE





Haa...harini nak kongsi sikit kelebihan jadi ahli Shaklee ni.. banyak tau faedahnya selain dapat bantu tambah pendapatan kita. Ini anta kelebihan jadi ahli. 😊 Marilah bersama kami.

1.Kita akan dpt beli brg pada harga ahli yang jauh lebih murah dan jimat.

2. Dapat untung runcit jika jual produk, dlm 15% - 20% dr harga ahli.

3. Setiap pembelian Rm3.1 kita akan dpt kumpul UV so UV tu nanti akan jd bonus kita...Uv ni kita kumpul dari awal bln sampai akhir bulan..contohnya bulan JULAI ni 1 JUL hingga 30 JUL, Uv kita akan dikumpulkan dan akan dpt bonus pada 15 OGOS nanti.

Syarat minima utk dpt bonus ialah 150uv. Dulu ramai yg daftar ckp bykknya 150uv tp bila dah tahu cara main2 je 150uv tu..kita kena cuba & yakinkan org kebaikkan produk sebab tu best kita promote kalau kita dah mkn kita rasa lebih yakin nak bercerita.


4. Akan layak join group rahsia kami. Dapatkan bimbingan dan segala cara diajar & apa2 masalah dikongsi dlm group ni..kira ni adalah support group. Dan juga group pelanggan. Dlm group ni customer sendiri yg beri testimoni & kita blh ambil testimoni tu utk dikongsikan di media sosial.


5. Shaklee jgk menawarkan pakej bercuti dlm negara n luar negara serta pakej umrah 5 bintang.. utk dptkan ini kita kena cukupkan point yg ditetapkan dlm masa setahun.


6. Shaklee jugak menawarkan bonus kereta ..bonus kereta ni shaklee tak bagi kereta tapi shaklee bg duit.. minima RM300..max tiada had, dan byk kita usaha makin banyaklah kita yang kita akan dapat. Duit yg kita dpt utk bonus car ikut kita nk buat apa nak bayar kereta, bayar sewa, hutang atau nak beli apa2 tak kisah.

7. Dan sekarang, anda dapat beli & order produk Shaklee melalui sistem online [www.shaklee2u.com.my] sahaja! Tak perlu pergi ke branch, berpanas, berhujan dan beratur panjang lagi. Hanya klik di www.shaklee2u.com.my. Order, bayar & barang akan dihantar oleh pihak Shaklee terus ke rumah anda / pelanggan anda! Best kan?


BAGAIMANA PEMBELIAN SHAKLEE SECARA ONLINE MEMBANTU BISNES SAYA BERKEMBANG?

Bisnes shaklee sudah lama bertapak. Kalau search google je, pasti anda jumpa banyak entry tentang shaklee dan sangat mudah mencari jawapan pada masalah anda. Mudah nak kembangkan bisnes kan? Walaupun ramai SID, tapi masih ramai yang tak kenal shaklee. Masih ramai yang perlu kita bantu. So, kita perlu sebarkan lagi..

Mudah sahaja nak besarkan pemasaran shaklee ni. Lagipun syarikat Shaklee sudah dikenali sekian lama. Tak perlu beratur panjang lagi untuk beli produk. 😉 kita hanya perlu usaha sedikit untuk mempromosikan diri sebagai pengedar shaklee. Order je secara online atau telefon, shaklee terus hantar ke depan pintu rumah pelanggan.

Selain itu, dengan adanya media sosial sekarang kita boleh promosikan produk shaklee dengan mudah. Kita ada Instagram, twitter , facebook, flick, blog.. haa...promot jer. InsyaAllah, mula dari zero dan sentiasa upgrade ilmu.

Sekarang ni, hanya dengan hujung jari je kita boleh dapat banyak ilmu. Kita boleh gunakan apa yang kita jumpa tu, buat sebagai rujukan dan prpmot semula bisnes kita. Haa..mudah kan? Cumanya kita kenalah pastikan sumber dan fakta tersebut benar.

Saya juga punya ramai pelanggan yang jumpa contact saya melalui google. Mereka search google dan jumpa blog saya. Mereka hubungi saya untuk dapatkan respon dan info tentang produk yg mereka mahu. Pelanggan buat bayaran dan saya poskan order mereka. Haaa... sangat sesuai bisnes online ni untuk anda yang pemalu. Tak perli bersemuka. Hanya jawap sahaja wasap atau sms pelanggan. Mudah?

Dengan pembelian shaklee secara online, automatik bisnes saya dapat berkembang dengan cepat sebab saya boleh order terus walau di mana saya berada. Saya kat over sea pun masih boleh order barang asalkan ada internet. Saya tak perlu sediakan stok yang banyak di rumah. Pelanggan bayar,saya order dan shaklee yang akan bantu poskan. Jimat masa saya. Saya boleh teruskan percutian dan bisnes tetap berjalan 24 jam. 😊


Sangat mudah shaklee online ni kan?

Anda pengguna shaklee?
Berminat nak jadi ahli?

Jom bersama kami. Hanya bayar yuran Rm69 seumur hidup.

Hanya perlu ada minat dan usaha jika nak berniaga. Jadi ahli untuk makan sendiri pun tiada masalah. Tiada paksaan untuk berbisnes. 😊


Hubungi saya untuk maklumat lanjut
Whatsapp : 0162853148
Ig : @ayu_jual_vitamin
Pengedar Shaklee SID 882771
COD : SENTUL, KL

#Pengedarshakleesentul
#anakkuwirakushaklee
#tsunamishaklee


Share it