FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

CARI

Loading...

16 September 2016

Minyak Ikan Terbaik Omega Guard Jadi Pilihan Ibu dan Anak Bijak

INI MINYAK IKAN OMEGA GUARD PILIHAN TERBAIK IBU DAN ANAK BIJAK 😍😍
.
#OmegaGuardShaklee banyak bantu saya sebagai seorang ibu dikala anak2 tidak sihat, selsema atau batuk berkahak.

Saya bagi sebiji je kat anak, nanti dia muntah kahak terus, tak pun kahak tu akan cair dan keluar ikut najis.. dalam 2-3hari kahak dan hingus pun kering.. itu yang ramai ibu2 suka!!
.
Lagi yang saya suka, sebab omega ni bantu kawal kolestrol dan bakar lemak2 dalam badan mak. Jadi, berat ibu tak lah naik mendadak di kala  makan banyak.. hahaha ..😄😄 ibu pun suka!

Raya korban banyak makan daging kan? msti nanti korang makan rendang..ketupat, lontong semua yg enak berlemak berminyak ni kan.. haaa, saya pun bedal jer.. mana boleh tolak, nanti korg kecik hati pulak kan? 😂...

Jadinya, Omega ini adalah pembantu membuang lemak2 yg tak perlu dalam badan tu kan.. tidaklah ia melekat dalam salur darah dan menyumbatkan perjalanan darah ituuu. Ecehhh... nak slim macam saya? Sila order omega sekarang!! Kahkah..😄😄



Ok. Berminat nak beli minyak ikan terbaik Omega Guard Shaklee? Mai order cepat.

WHATSAPP 0162853148
NOR FAHIDAYU MASRAN
PENGEDAR SHAKLEE SENTUL
.
#tsunamishaklee


11 September 2016

Vitamin Antioksida Menjadi Pilihan Ramai


.
Kalian ada amik vitamin antioksida tak?
Vitamin mana menjadi pilihan anda?

Penting tau sbb vitamin antioksida ni bantu melawan radikal bebas. Radikal bebas penyebab penyakit seperti kanser.

Vitamin antioksida adalah Vitamin A, C dan E. .

Antara yg paling saya suka adalah vitamin c ni.
Vitamin C bantu meningkatkan imun tubuh, membentuk kolagen, melawan radikal bebas, mencegah jangkitan virus dan membantu mencantikkan serta mencerahkan kulit. Wow sgt kak? 😉

Vitamin C shaklee ni larut air dan dilepas sebanyak 100gm sejam. Kalau 500gm, maknanya untuk 5 jam. Jika terlebih pun akan keluar melalui perkumuhan atau akan cirit birit sedikit. Itupun jika lebih 12 biji ke atas.

Saya ambil vitamin ni 4 biji sehari..😉😉 org2 yg hisap rokok lagi perlukan vitamin c sbb vit c dalam badan perokok cepat musnah.


Haaa.. apalagi?
Mai order.

Vitamin C shaklee ni murah sgt tau
Sebotol 180 biji (6bulan) Rm92 shj

Nak order?
Cpt wasap hakak ye!
0162853148
#tsunamishaklee
#tsunamiG7
#liveamazing #hiduphebat
#pengedarshakleesentul


10 September 2016

Tips Penjagaan Kulit Cantik dan Sihat Dengan Produk Shaklee


Assalamualaikum. Selamat pagi...selamat bercuti bagi yang sudah bercuti. Balik kampung hati-hati di jalanraya ya! 😊😊

Pagi ni nak share tips penjagaan kulit cantik dan sihat dengan produk shaklee.  Walaupun kulit hakak tak berapa nak cantik sangan kan.. 😂

Tips ni yang biasa kita baca dan tahu. So, kita share lagi.


Mari kita lihat beberapa tips penting untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat.

1. Mestilah jaga pemakanan. Makanan seimbang dan bernutrisi penting untuk mendapatkan kulit yang cantik.

2. Detox usus/cuci usus. Bila usus bersih badan sihat kulit pun cantik tak kusam. Usus yang kotor akan mengganggu penyerapan vitamin yang kita ambil.

3. Cuci muka 3 kali sehari. Bersihkan sisa mekap terlebih dahulu. Pakai masker 2x seminggu. Saya guna Nutriwhite Make Up Remover. Lembut pada kulit dan licin je lepas dicuci.

4. Pengambilan vitamin antioksida juga membantu kulit tampak cantik macam Ziana Zain gitu..😉😉 pagi2 minum jus antioksida dulu masa perut kosong. Paling mudah, togok je Vivix shaklee macam Ayu Raudhah & Rita Rudaini. Ambil vitaminA, C dan E juga boleh. Saya amalkan vitamin c shaklee 2 hingga 4 biji sehari.


Apa2pun.. minum air yang cukup ikut berat badan. Berapa liter perlu sehari? Kira berat badan ÷ 25 = liter air utk tubuh. Air yang cukup penting utk proses kerja organ dalaman. Dalaman bersih, sihat, kulit pun cantik dan nampak segar. 😊

#tsunamishaklee #tsunamiG7
#tipskulitcantikdansihat
#pengedarshakleesentul
#liveamazing #hiduphebat


Shaklee Landmark Study Bukti Shaklee Vitamin Terbaik dan Selamat

Carta keputusan landmark study


Cuba baca graf bar ni.

Bar hijau adalah  pengguna shaklee
Bar biru tidak mengamalkan apa2 vitamin
Bar merah pula adalah pengguna yang mengambil vitamin brand lain

Semua bar yg hijau tu = pengguna shaklee. Risk pengguna shaklee terhadap penyakit2 yg dilistkan adalah paling rendah berbanding orang yang makan vitamin daru brand lain serta org yang  tak amik vitamin langsung.

Shaklee ada landmark study. Shaklee berani membenarkan orang lain keluarkan statement yang menguji dan menyatakan bahawa produk shaklee tidak berbahaya dan berkesan. Shaklee berani mengambil risiko untuk pihak ketiga buat clinical research serta mempamerkan keputusannya walaupun buruk selepas diuji.

Haaa....korang rasa? Masih ragu2 lagi?

Cuba tanya owner produk lain, ada landmark study tak?.😉

Yang pasti pilihan di tangan sendiri. 😊

Kalau nak cari supplemen shaklee, terus pm saya ya! 😊

0162853148
Ig : @ayu_jual_vitamin
www.ayusihatanggun.blogspot.my
#pengedarshakleesentul

#tsunamishaklee
#tsunamig7


Share it