FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

CARI

Loading...

21 February 2017

KEPENTINGAN PROTIN BAGI ANDA YANG IKHTIAR NAK HAMIL

.
 ESP PENTING BAGI ANDA YANG IKHTIAR NAK HAMIL 
.
Bagi anda yang sedang TTC (trying to conceive) atau ikhtiar untuk hamil, anda perlukan PROTEIN yang cukup dan lengkap dengan asid amino. At least 4 bulan sebelum anda plan nak hamil dah kena consume protein yang cukup .
.
Apakah fungsi Protein? .
.
☑️ Membekalkan tenaga sepanjang hari supaya kita tak rasa cepat letih dan flat
☑️ Menguatkan otot rahim
☑️ Asid Amino sangat penting dalam pembentukan sel ibu dan juga pertumbuhan semua sel baby .
.
Once sperm and ovum berjaya disenyawakan, it takes only 24 hours untuk develop your baby - masa ni lah yang menentukan persenyawaan berjaya atau pun tak. Protein penting sebagai based cells, once sperm and ovum nih tadi berjaya disenyawakan, cells akan start membahagi dan masa nih baby akan mula grow dalam rahim .
.
Dalam tempoh 24 jam, banyak faktor yang ditentukan untuk anda berjaya conceive . Antaranya :- .
.
Dinding rahim cukup kuat, tebal dan sihat untuk memastikan perlekatan lebih kuat dan tak jatuh

 Berada dalam keadaan yang sihat, bertenaga dan dalam keadaan tidak stress/tertekan.
.
Sumber protein terbaik dalam supplement Shaklee semestinya ESP.

ESP mengandungi protin yang cukup lengkap dengan asid amino yang diperlukan oleh badan .
.
Sebaiknya anda yang sedang ikhtiar nak hamil, ambil protin yg cukup sekurang-kurangnya 4 bulan sebelum anda plan untuk hamil ye!

.
Untuk yg ada sejarah keguguran sebelum ni, saya memang recommend kan pengambilan ESP sebagai  satu langkah untuk membantu menguatkan otot rahim anda. Boleh add sekali dgn Vitamin E utk kesuburan dan keintiman.  InshaaAllah ada rezeki untuk mudah lekat selepas ni, InshaAllah .
.
Nor Fahidayu Masran
WhatsApp  : 016-2853148
::PengedarShakleeSentul
@ayu_jual_vitamin


.
#sayajual #shaklee #setkurus  #setkulitshaklee #setmenyusu #setibuhamil #setberpantang #ibubekerjaya #ibumenyusu #vitaminuntukkulit #vitaminuntuktenaga #PrettyHealthyvitaminsshoppe #perfectVitaminsShoppe .
Sms@wasap 0162853148

9 Fungsi Asid Amino Dalam ESP Shaklee

Asid Amino tak boleh dihasilkan sendiri oleh badan tau. So kita kena ambil dari makanan lain. Fungsi asid amino sangat menakjubkan untuk tubuh manusia.

Jom lihat 9 fungsi asid amino yang sangat menakjubkan dalam ESP Shaklee ni....


Saya minum ESP setiap hari dan kesannya sangat wow!! Anda bila lagi? Saya yakin anda akan repeat order setiap bulan setelah mencubanya hokeyy... :) 

Resepi bancuhan ESP klik sini ~~>> RESEPI SEDAP ESP <<~~




Puasa Semasa Hamil Tak Semestinya Lembik Lunyai. Tengok Betapa Cergas Makcik ni... from iReach HD on Vimeo.


TESTIMONI WANITA CANTIK DENGAN ESP SHAKLEE







Korang pun nak kulit cantik, mulus , gebus macam mereka2 di atas?
Nak CUBA &  Order ESP?


HUBUNGI SAYA UNTUK PESANAN

AYU
016-2853148
PENGEDAR SAH SHAKLEE
COD BANDAR BARU SENTUL

Share it