FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

19 August 2013

ADVANCED JOINT HEALTH (AJHT) TABLET PENAWAR SAKIT SENDI

Assalamualaikum semua pembaca2 blog saya.. terima kasih kerana sudi bertandang sebentar disini...

hai.. sihat ke tu? Ada rasa lenguh-lenguh badan, sakit-sakit sendi, sakit pinggang atau sakit lutut ke? sakit tumit? al maklumlah..time-time raya ni ramai memandu jauh...pergi ziarah sana sini..dah tentu letih bukan? Memang bila kita drive jauh atau memandu lama, pinggang terasa pegal-pegal gitu...sakit badan semuanya.. sampai je destinasi, tentu semua terlantar terus terlelap lena kan?

haa... jom selesakan sendi-sendi sakit yang tertekan/stress tu dengan Shaklee Advanced Joint Health Tablet. Haritu, sebelum memukan perjalanan pulang ke kampung..saya berikan 2 biji Shaklee Advanced Joint Health Tablet ni pada ayah saya sebab sebelum tu dia ada bagitahu saya lutut dia rasa sakit-sakit. 

haa... nak tau tak? Sampai je kampung, terus saya tanya ayah saya apa dia rasa..sakit lagi ke atau dah kurang rasa sakitnya.. Alhamdulillah..kesan yang cepat, ayah kata dah kurang sakitnya! baru 2 biji tau..

Yes! Kesan seawal 5 hari adalah jaminan dari Shaklee sendiri hokey..bukan dari testimoni atau dari saya!..

Shaklee Advanced Joint Health Tablet adalah paten Boswellia ekstrak yang bertindak pantas dgn ekstrak jagung, vitamin c, zink, kuprum dan manganese. Ia mengurangkan ketidakkeselesaan sendi. 

AJHT adalah penawar sakit sendi terbaik dengan kesan yang cepat dan selamat!

Shaklee Advanced Joint Health Tablet (AJHT) menyokong kesihatan sendi dengan 3 cara :

1) Ekstrak Boswellia - meningkatkan keselesaan sendi , asid boswellia paling berkesan sebagai agen anti radang yang menghalang bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaaan sendi

2) Ekstrak Jagung (Glusomine) - meningkatkan kesan kusyen, glusomine adalah komponen penting dalam pembinaan blok utama tulang rawan dan bendalir sinovial, membekalkan pelincir dan membekalkan kusyen antara sendi

3) Vitamin C, Zink, Tembaga dan Mangan - berfungsi memelihara kesihatan tisu penyambung. Vitamin C adalah nutrien penting dalam sintesis kolagen. Zink, tembanga dan Mangan merupakan ko-faktor bagi enzim yang membina kolagen dan glikosaminoglikan (komponen tisu penyambung)


KESAN CEPAT DAN BERKESAN DALAM 5 HARI

Dalam kajian klinikal, ekstrak boswellia dalam AJHT berkesan dalam masa lima (5) hari.

Keputusan menunjukkan ekstrak boswellia dalam AJHT lebih berkesan berbanding jenama terkemuka Osteo-B-Lex dalam kategori yang sama

::31% pergerakan menjadi lebih senang

::45% sendi rasa lebih selesa

 100% bebas Chondroitin
- tidak mengandungi chondroitin sulfate yang boleh mengurangkan keberkesanan penyerapan glusomine 

Kebanyakkan supplemen lain, chondroitin sulfate di ekstrak daripada sumber haiwan (lembu) & kemungkinan tercemar semasa pemprosesan

Kesan Sampingan yang mungkin berlaku :
ketidak selesaan perut, muntah, rasa loya, gastrik, pedih ulu hati, cirit birit, dahaga, penyahidratan, sakit perut, angin dan sakit tekak.

AJHT juga adalah penawar bagi pesakit Gout, akhtrithis juga.

Keistimewaan Shaklee Advanced Joint Health Tablet (AJHT)

Sentiasa Selamat 100% berasaskan sayuran, tiada perasa tiruan, pemanis atau bahan pengawet

Sentiasa Berkesan - meningkatkan keselesaan sendi dalam masa 5 hari
100% bebas chondroitin

Sentiasa Mesra Alam - Botol yang dikitar semula, pembungkusan bebas BPA
Hubungi saya untuk pesanan :

Your lovely,

Shaklee Indipendent Distributor
Nor Fahidayu Masran
ID : 882771
HP : 0162853148







Share it