FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

21 December 2013

SET KURUS BAJET SHAKLEE TURUNKAN BERAT BADAN



 
 
 
Bulan ni saya banyak dapat order set kurus bajet shaklee lah.. Mungkin ramai yang dah rasai kesannya 
 
dan tiada bajet yang besar kan. Tidak mengapa, sebab kita ada set bajet turunkan berat 
 
badan. Harga dalam RM100 - RM150 sahaja, Nak lebih murah dari itu? Sila terus hubungi saya -->> 0162853148


Tapi ingat ye, set bajet ni perlukan orang yang disiplin, bukan untuk anda yang tak boleh 
 
nak ikut guide kami...haaa..kena faham tu. ofkos lah saya akan beri konsultasi secara 
 
percuma! dengan setiap pembelian dari kami hokey... 


ok! Mula-mula sekali kena tahu anda gemuk sebab apa. Adakah sebab suka makan atau 
 
hormon ataupun sebab metabolisme rendah? Lepas tu barulah saya akan suggest produk 
 
yang sesuai dengan anda...
 
 
Moh kita tengok fungsi - fungsi vitamin untuk kurus bajet ni. 
 
 
SET KURUS BAJET SHAKLEE
SET KURUS BAJET SHAKLEE
 
Bakar :
 
Lecithin - membantu mengurai & membakar lemak, mengapungkan lemak-lemak agar tidak melekat pada dinding membran.
 
Buang :

Alfalfa - bertindak sebagai detoks. Membuang toksin2 dan melancarkan darah, Bertindak umpama span yang menyerap lemak, minyak & kolestrol serta membuangnya melalui proses penyahtinjaan
 
atau 
 
Herblax -  umpama julap yang lembut pada perut, melancarkan perjalanan usus & melegakan sembelit. Proses detox perlu dilakukan terlebih dahulu agar usus bersih dan penyerapan vitamin lain lebih baik.

SET KURUS BAJET SHAKLEE
SET KURUS BAJET SHAKLEE PILIHAN RAMAI
 
haa....daripada anda ambil ubat kurus, lebih baik anda ambil vitamin untuk kurus jer... selamat, berkesan lagi 
 
semulajadi... badan pun kekal sihat disamping anda dapat manfaatnya yang lain kan? 

Siapa sayang badan, mari order set turunkan berat badan shaklee ni, ! Saya dah cuba dan ia memang berkesan!


Share it