21 December 2013

SHAKLEE OMEGA GUARD | MINYAK IKAN OMEGA 3 TERBAIK


Hai, Assalamualaikum wbt kepada semua pembaca-pembaca blog yang sudi melawat blog saya ni. 

 
Ok, lama rasanya kot tak update blog ni. Petang ni nak share tentang Minyak Ikan Omega 3 atau vitamin shaklee punya adalah Shaklee Omega Guard, minyak ikan omega 3 paling tulen dan terbaik di dunia tau..
 
 
Sepanjang Bulan Disember 2013, Shaklee mempromosikan BELI 6 BOTOL OMEGA & DAPAT PERCUMA SEBOTOL LAGI SHAKLEE OMEGA GUARD. Ya! Anda jimat RM136...berbaloi kan? Bukan itu saje, anda juga dapat percuma keahlian Shaklee , percuma pos & tunai ringgit Malaysia bulan depat ok! Banyak tu jimatnye,,..
 

Shaklee Omega Guard minyak ikan terbaik
Shaklee Omega Guard

Jom nak cerita tentang Minyak ikan Omega 3 ni. 


Pasti ramai yang tahu minyak ikan ni untuk fungsi otak & kepintaran atau biasa orang cakap untuk otak cerdik terutama buat perkembangan otak bayi dalam kandungan lagi. Selalu kan tengok iklan, Scott Emulsion tu? haa...itu minyak ikan tapi farmasi punya jenis cecair siap ada perisa lagi. So, fungsinya untuk meningkatkan imuniti kanak-kanak & kecerdikan. 


Mari lihat manfaat dan fungsi Shaklee Omega Guard. 

Antara lainnya adalah :

  • Minyak ikan Omega 3 tidak dapat dihasilkan oleh badan, jadi kita perlu mengambilnya dari sumber makanan seperti ikan atau ambil supplemen. Sila pilih minyak ikan yang selamat ye. Pilih yang kaya MINYAK IKAN & BUKAN LEMAK IKAN, BUKAN DARI HATI IKAN. (bahaya sebab hati tempat pengumpulan toksin & bertoksid)
  • Untuk kesihatan kardiovaskular & kesihatan jantung
  • Omega 3 menghubungkan DHA otak bayi. DHA yang tidak berhubung akan melemahkan kreativiti & fungsi otak.
  • Untuk perkembangan penglihatan & otak bayi dalam kandungan. Penting untuk di ambil oleh ibu hamil ketika trimester kedua & ketiga
  • Shaklee Omega Guard - minyak ikan omega 3 membantu proses pembakaran lemak & kolestrol dengan mengapungkan lemak-lemak tersebut di dalam  darah agar tidak melekat pada dinding membran. Elok untuk anda yang ingin turunkan berat badan.
  • Membantu melegakan sakit sendi , kesihatan sendi , inflamasi gout
  • Membantu menurunkan kadar tekanan darah tinggi, mengawal tekanan darah. Baik untuk pesakit darah tinggi
  • Pengambilan minyak ikan omega 3 secara konsisten dapat membantu mencegah kanser payudara
  • Omega melicinkan kulit, kulit akan kelihatan glowing jer..
 
Haa...banyak kan fungsi Omega ni. Jadi, Omega wajib ada sebotol di rumah. Baik untuk seisi keluarga dari umur setahun hingga ke warga emas.
 
 
Pesan Shaklee Omega Guard anda sekarang!
 
KONSULTASI PERCUMA dengan setiap pembelian dari kami
 
 
CONTACT ME NOW!


pengedar sah shaklee bandar baru sentul dan sekitar
PENGEDAR SHAKLEE  SEKITAR SENTUL



SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

ID : 882771
 




CALL | SMS : 016-2853148

EMAIL : alfizriz@gmail.com


FB PAGE : <3 PRETTY HEALTHY

 
 
 

No comments:

PNEUMONIA DAN CARA MERAWAT JANGKITAN KUMAN DALAM PARU-PARU DENGAN BERKESAN

Paru-paru adalah organ penting untuk fungsi pernafasan manusia. Manusia bernafas sekurang-kurangnya 20 ribu kali dalam sehari dan bekerja...