FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

22 January 2015

4 Petua Hilangkan Parut Demam Campak atau Chicken Pox Orang Dewasa

Kena demam campak atau "chicken pox" ketika dewasa? ohhh tidaakkk!! Macam mana nak hilangkan parut campak kat muka ni??


Lebih-lebih lagi kena pada wanita yang sudah berumahtangga.. Bagaimana nak cantik depan suami ni? Nak keluar rumah pun dah malu..segan... takde konfiden.. uhuuu....

Selalu dengar petua nak cepat keluarkan campak adalah dengan minum air kelapa muda, mandi air semambu untuk kurangkan gatal-gatal dan jaga pantang masa demam campak agar parut campak cepat hilang.. Bila tak jaga pantang, parut memanglah sangat susah nak hilangkan terutama di bahagian muka.. Muka mesti mau jaga, tempat lain orang tak berapa nampak.. ehee..

4 Petua Hilangkan Parut Demam Campak
4 Petua Hilangkan Parut Demam Campak

4 Petua Hilangkan Parut Demam Campak @ Chicken Pox


1. Sapu lendir kulit pisang (bahagian dalam) pada bahagian berparut setiap hari. (boleh guna petua ni untuk parut-parut lain seperti bekas eksiden)

atau

2. Tumbuk segenggam kacang hijau sehingga hancur jadi seperti bedak. Bedakkan pada bahagian yang berparut berparut setiap hari atau sekerap mungkin sehingga parut hilang.

atau

3. Ambil jagung muda, parutkan dan sapu pada tempat berparut setiap hari hingga parut mulai pudar.

atau

4. Tonton video di bawah untuk mengetahuinya lebih lanjut.. :)


Ubat Chicken Pox Dewasa Sampai Dia Jadi Miss Universe Semula from iReach HD on Vimeo.



Nak hilangkan parut campak di muka? Nak kembalikan keyakinan diri,? Nak cantik semula depan suami?

Amalkan Set Kulit Shaklee dengan konsisten dan anda akan dapat hasilnya seperti akak dalam video di atas.. (^__^)v.  Bukan saja kulit jadi lebih cantik, malah kesihatan dalaman juga bertambah baik...

Kembali jadi Miss Universe untuk suami tercinta..!

TESTIMONI HILANGKAN PARUT CHICKEN POX @ DEMAM CAMPAK


Set Kulit Shaklee bantu hilangkan parut demam campak



Set Kulit Shaklee bantu Hilangkan Parut Campak
Klik gambar untuk beli terus


Saya pengedar Sah Shaklee

Nor Fahidayu Masran
SID :  882771

Sms@wasap  0162853148 

COD AREA   : 


Pengedar Shaklee 

Sekitar Bandar Baru Sentul dan kawasan berhampiran.


Share it