FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

JADI AHLI SHAKLEE

Assalamualaikum wbt & hai

Kami amat-amat mengalukan anda untuk daftar jadi ahli Shaklee bersama kami. Terutama bagi pengguna-pengguna tegar Shaklee. Dari anda membeli dgn pengedar Shaklee, kami rasa baik anda daftar terus sebagai pengedar.. disamping dapat beli barang pada harga ahli, anda juga dapat kumpul point tau... cukup point Shaklee bayar bonus pada anda!


Jadi ahli shaklee bsama kami... 


Ada 2 cara nak join :


1. Daftar member Rm65, dan cas pos Rm10 untuk Semenanjung & Rm20 bagi Sabah Sarawak


2. Free member/ register dgn setiap pembelian rm650 (blh pakat2 ngan keluarga or kawan kumpul order & terus beli dengan Id sendiri masa sy daftarkan)


CARA DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE
2 cara daftar ahli shaklee

KELEBIHAN SELEPAS JADI AHLI SHAKLEE

******************************************

1.Kita akan dpt beli brg pada harga ahli yang jauh lebih murah dan jimat

2. Dapat untung runcit jika jual brg dlm 15% - 20% dr harga ahli

3. Setiap pembelian Rm3.1 kita akan dpt UV so UV tu nanti akan jd bonus kita...Uv ni kita kumpul dari awal bln sampai akhir bulan..contohnya bulan JAN ni 1 JAN hingga 30 JAN, Uv kita akan dikumpulkan dan akan dpt bonus pada 15 FEB nanti. Syarat minima utk dpt bonus ialah 150uv..dl ramai yg daftar ckp bykknya 150uv tp bila dah tahu cara main2 je 150uv tu..kita kena cuba & yakinkan org kebaikkan produk sebab tu best kita promote kalau kita dah mkn kita rasa lebih yakin nak bercerita. 




4. Akan layak join group rahsia kami. Dapatkan bimbingan dan segala cara diajar & apa2 masalah dikongsi dlm group ni..kira ni adalah support group. Dan juga group customer..dlm group ni customer sendiri yg bg testimoni & kita blh ambil testimoni tu utk dikongsikan


5. Shaklee jgk menawarkan pakej bercuti dlm negara n luar negara serta pakej umrah 5 bintang.. utk dptkan ni kita kena cukupkan point yg ditetapkan dlm masa setahun


6. Shaklee jugak menawarkan bonus kereta ..bonus kereta ni shaklee tak bagi kereta tapi shaklee bg duit.. minima RM300..max tiada had, dan byk kita usaha makin banyaklah kita yang kita akan dapat. Duit yg kita dpt utk bonus car ikut kita nk buat apa nak bayar kereta, bayar sewa, hutang atau nak beli apa2 tak kisah


7. Dan sekarang, anda dapat beli & order produk Shaklee melalui sistem online [www.shaklee2u.com.my] sahaja! Tak perlu pergi ke branch, berpamas, berhujan dan beratur panjang lagi. Hanya klik di www.shaklee2u.com.my. Order, bayar & barang akan dihantar oleh pihak Shaklee terus ke rumah anda / pelanggan anda! Best kan?


Jom sertai kami. Anda pasti puashati. 


*Produk Shaklee telah bertapak sejak lebih 50 tahun yang lalu. Dijamin SELAMAT, SEMULAJADI & BERKESAN. Juga berkelulusan Halal dari ISA yg diiktiraf oleh JAKIM. 




Hubungi kami utk info lanjut :


Sms|wasap 
0162853148

Sid : 882771
Page Fb : 
Pretty Healthy Vitamin's Shoppe


Share it