FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

22 December 2012

KOLEKSI TESTIMONI SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Yezzaaa!! Malam ni dapat updated blog lagi... nk tunjuk kat sume tentang bestnye Shaklee Collagen Powder (SCP) ni.. kt dapat banyak feedback2 positive dari custemor. So, meh kt tgk testimoni kolagen shaklee ni ye...sy buat dlm bentuk picture je.. senang faham kan.. memang sgt marvelous SCP ni, sgt berbaloi dan sgt2 puashati! Walaupun harganya terasa sedikit mahal, (Takkan nk beli BMW dengan harga Myvi pulak kan..) Kesan yg cepat..dlm3-7hr dah dapat rasakannya..Kulit lebih lembut, lembap, licin dan gebuss..:) Digalakkan kolagen ini ambil bersama ESP utk kesan yg lebih optimum..

Tak mo cite byk, meh tengok2 dulu...

testimoni kolagen shaklee

testimoni kolagen shaklee

testimoni kolagen shaklee

testimoni kolagen shakleetestimoni kolagen shakleetestimoni kolagen shaklee

#makcik2 pun taw berkolagen tau...jgn main2..haha..
 
And yang latest sekali....dari upline sy sendiri..:) 
credit : Best Beauty Mom

testimoni kolagen shaklee

Jadi, ape tunggu lagi...ayuh dapatkan sekotak untuk kecantikkan dan kesihatan anda sementara masih dalam promosi ni.. Last order untuk offer ni sampai 29 disember 2012 je ye...

Hubungi saya untuk maklumat lanjut : 0162853148 9 (call,sms,whatsapp) - ayu

Share it