FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

19 April 2013

ANAK-ANAK KERAP SAKIT / DEMAM? | VITAMIN TERBAIK UNTUK KANAK2 KEKAL CERGAS & SIHAT

Ibu2 , Ayah2 sume pasti tak senang hati, TAK TIDUR MALAM bila ANAK KERAP SAKIT / DEMAM / SELSEMA bukan?  Demam pula on off on off...huh..sgtlah menduga kesabaran...
Memang ia sangat merunsingkan dan membimbangkan ye bila anak demam, selsema..coz kt pun terpaksa berjaga malam untuk pastikan mereka cepat sembuh.. ye lah kan, budak2..nak cakap sakit ape pun tak tau.. tau nye merengek & menangis.. huhuu..biarlah mak yang demam dari anak2 kan.. ? tapi, sesekali demam ni perlu jugak untuk naikkan antibodi anak2 kita ye...

Jom berikan NUTRISI TERBAIK untuk kanak-kanak agar mereka lebih cergas, sihat selalu...^^


MEAL SHAKES & OMEGA GUARD adalah PILIHAN yang TEPAT.


Selain dapat TINGKATKAN IMUN TUBUH, PERKEMBANGAN OTAK, FOKUS & memori , ia juga bantu NAIKKAN SELERA MAKAN anak2 anda. Vitamin ini juga bagus untuk RAWAT kanak2 yang ada ASMA dan EKZEMA. Vitamin ini sesuai untuk anak2 SETAHUN ke atas..

psssttt...orang dewasa pun boleh makan taw..haaa...jimat kan? Mak ayah pun boleh share sama... banyak manfaat meal shakes dan omega ni ye.. 

- Meal Shakes Sarapan sihat, lengkap dengan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu 
- bantu tumbesaran kanak-kanak
- bantu tingkatkan selera makan anak-anak
- sangat bagus untuk anak-anak yang tak suka makan sayur.. tapi meal shakes bukan makanan pengganti ye, ia hanyalah makanan tambahan sahaja.. so, makanan seimbang untuk kanak-kanak juga perlu dititikberatkan...
- Omega bantu rawat anak2 yang kerap sakit, selsema dan demam
- mengandungi omega 3, DHA dan EPA
- bagus untuk perkembangan otak dan memori kanak-kanak yang baik
- bantu tingkatkan imun tubuh 
- sangat membantu dalam merawat asma dan ekzema
 


VITAMIN UNTUK KANAK-KANAK KERAP SAKIT
VITAMIN UNTUK KESIHATAN KANAK-KANAK
IMEJ SHAKLEE MEALSHAKES
FUNGSI MEAL SHAKES


TESTIMONI OMEGA
TESTIMONI OMEGA



Testimoni anakanda Bonda Sha:

Masa nak masuk umur 2tahun anakanda demam panas on off smggu, berat jadi 10kg je..semalam g ikut tokyah n makwe g klinik, timbang 14kg..umur smlm 2thn 2bln..dlm masa 2bln naik 4kg..alhamdulillah. anakanda consume mealshakes n omega..bgn pg mkn,mkn,mkn..main,main,main..tidur mlm pun senang je. terima kasih,ALLAH.. ^_^

PM sy untuk info lanjut
SMS | WASAP : 0162853148 ayu

Share it