FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

31 May 2013

VITAMIN SHAKLEE TAMBAH KEINTIMAN SUAMI ISTERI

Wow!! Vitamin Shaklee pun boleh tambah keintiman suami isteri?? Macamana tu ye?

Haaa, jangan tak tau..ada juga tau vitamin yang boleh mengeratkan lagi keintiman anda suami isteri.. 

Ia juga lebih gemar di panggil 'Vitamin Cinta'. Selain bagus untuk kesihatan anda, tetapi dapat juga merapatkan hubungan anda suami isteri tau

Kerana tuntutan kerja dan rumahtangga, badan cepat letih, mudah lesu, stress dan mood yang tidak menentu menyebabkan kehangatan suami isteri semakin menurun.  Balik dari kerja, suami kurang berbual dengan isteri begitu juga sebaliknya.. Mana nk masak, mana nak layan anak lagi.. Dah penat, masuk bilik terus tidur.. Bangun pagi, si isteri siap2 anak terus g kerja.. Begitulah rutin seharian.. Sehingga tuntutan suami isteri terabai. Ada rumahtangga runtuh kerana hubungan yang tidak mesra ini.

Oleh yang demikian, kembalikanlah keintiman anda berdua agar keluarga lebih bahagia. Jangan diabaikan tuntutan rumahtangga ini. Disini kami menyediakan Set Kombo Suami Isteri iaitu Vitamin E dan Alfalfa
 
Nak tahu Vitamin Cinta tu vitamin ape ye? heheee....


Vitamin tersebut adalah Alfalfa Complex dan Vitamin E Complex
 

MARI TENGOK APE YANG BEST DENGAN SET INTIM SUAMI ISTERI NI

 
TAK PAYAH BANYAK2 VITAMIN..

1 untuk kanda - vitamin e
1 untuk dinda - Alfalfa

VITAMIN E yang paling lengkap dipasaran, 10mg silenium semulajadi yang bantu tubuh menyerap vitamin e, pelihara membaran sel, sel darah merah, & tisu2 otot. Penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan kukuhkan anti oksida serta melindungi retina mata.
 
Melindungi jantung, meningkatkan kemampuan reproduktif dan kelestarian tenaga.  
 
Vitamin e juga meningkatkan kualiti air mani dan mempunyai kesan bermanfaat dan perlindungan pada motalitas sperma

ALFALFA COMPLEX Raja segala tumbuhan dgn 1001 KHASIAT. Mengecutkan rahim selepas bersalin dan merapatkan bahagian intim. Alfalfa juga bantu perbaiki masalah kewanitaan, keputihan dan period berbau. Selain itu, ia membantu proses detoksifikasi, buang toksin, stabilkan tekanan darah, alahan, alergik, resdung dan bantu anda yang nak turunkan berat badan juga ye! Ramai juga yang dah tahu kelebihan dan manfaat Alfalfa ni sebagai kacip fatimah moden tau! Jangan tak cuba! Sangat bermanfaat dan berbaloi ye..
 
** Selain bagus untuk keintiman anda suami isteri, vitamin cinta ini juga membantu anda untuk ikhtiar mendapatkan zuriat tau! Bantu pertingkatkan kesuburan anda suami isteri **
 
VITAMIN CINTA
SET SUAMI ISTERI

1) Vitamin E 120bj, Alfalfa (b) 700bj
   
RM250.00 freepost, free membership, free konsultasi , free zink 30bj

2) Vit e 120bj, Alfalfa (K) 330bj

RM 200 freepos, free 30bj zink complex, free konsultasi
(sabahh / sarawak pos RM20)


TAK CUKUP BAJET? HUBUNGI SAYA UNTUK SAYA BANTU OK!

<3 AYU 0162853148 <3

Share it