FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

14 August 2013

VITAMIN SHAKLEE RAWAT RESDUNG ATAU SINISITUS



Salam Aidilfitri, masih belum terlambat kot nak Ucap Selamat Hari Raya, Mohon Maaf Zahir dan Batin....genaplah 7 Syawal kt pada hari ni ye...raya sakan ye....dan harini juga status2 fb daku penuh dengan "harimau mengaum".. hihii...tu tandanya hari menuai dh smpai...hari Shaklee masukkan bonus dlm akaun Maybank pengedar2 Shaklee...Syukur, senyum dan terus sharing...

*********************************************************************************************

ok2...harini nak kongsi tentang Vitamin Shaklee bagi merawat Resdung...Adakah wajah anda terjejas kerana Resdung? Pasti ramai yang menghadapinya bukan? Lagi2 alergik sangat bila makan seafood... huhu...tak tertahan gatalnya,..


RESDUNG
Zon T - Resdung

Antara simptom-simptom dan tanda-tanda Resdung adalah bersin di awal pagi, gatal-gatal mata, gatal hidung kadang-kadang sampai mata naik kemerahan, jerawat lambat baik dan juga sakit kepala..Ia dikenali sebangai resdung atau dikenali juga sebagai penyakit sinusitis dalam bidang perubatan.

Rawatan Tradisional yg biasa orang buat adalah dengan rawatan asap..yang mana ia akan mengeluarkan lendir-lendir dan kahak melalui hidung. 


Kesan resdung jika dibiar berlarutan boleh menyebabkan kanser hidung, hilang deria bau dan deria pendengaran juga.. Oh nooo...jgn biarkan ia tanpa sebarang rawatan hokey!


Antara Vitamin-Vitamin Shaklee bagi merawat Resdung adalah : 

Alfalfa Complex - untuk buang semua toksin2, hilangkan gatal2, alergik dan bersihkan darah
(Rm53.75 - 330bj) 


TESTIMONI ALFALFA RAWAT RESDUNG

asben sy ni ada resdung. sejak kawin tahan telinga jelah dgr die bersin. pastu sy paksa dia makan alfalfa, tp sehari dia nk makan 3 biji je, kalau kasi lebih dia tanak makan langsung. tp sy perasan kalau dia makan pagi, smpai ptg dia tak bersin. tp dulu sy selalu tak sempat nak kasik, bila start bersin dia amek piriton je, sebijik dah tak berkesan da. tapi skrang, dia sendiri yg akan ingat kan kalau dia tak makan alfalfa lg


B-Complex -tingkatkan imun tubuh, dan legakan sakit kepala serta simptom kegatalan dan bengkak
(Rm53.75 - 120bj)

Vitamin C 500mg - Tiada Stok di Semua Branch2 Shaklee..blh juga ganti dgn Chew Vita C 100mg blh diganti dengan 

 Nutriferon untuk tingkatkan interferon tubuh bagi melawan virus.
(RM175 - 30sachet)

dan yang best skali adalah Vivix - Repair Sel pada tahap DNA

vivix rawat resdung
TESTIMONI VIVIX RAWAT RESDUNG

Share it