FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

10 February 2014

SET KULIT SHAKLEE HARGA BAJET DAN MURAH

Hai semua! Hari nak share tentang SET KULIT SHAKLEE PADA HARGA BAJET DAN MURAH UNTUK DIMILIKI.

Terlalu banyak suplemen dan produk untuk kulit di pasaran sekarang ni kan tapi harga juga boleh tahanlah kan...

Apa kata cuba Set Kulit Shaklee yang sangat bajet dan basic untuk kulit yang cantik pada harga murah? 

Bukan dapat kulit cantik je tapi in shaa Allah boleh kurangkan berat badan juga tau... haa. best kan?

TESTIMONI ESP SHAKLEE
KENYANG BILA AMBIL ESP

Jom baca kisah mak saudara saya ni...dia ni memang alah pada produk yang ada unsur marin...tersalah ambil je mesti kulit akan melepuh / melecur kat muka...

************************ 



testimoni set kulit shaklee bajet murah
GAMBAR SEBELUM


testimoni set kulit shaklee bajet murah
GAMBAR SELEPAS
Dulu kulit mesti melecur bila tersalah ambil supplemen..

Melecur hanya di satu tempat sahaja di wajah..gatal..kesan lecuran tersebut pasti meninggalkan kesan parut hitam & ambil masa lebih sebulan untuk hilang..

Tapi kini, saya gembira selepas ambil Esp & Vitamin E Shaklee setiap hari! Saya suke, saya suke!!

Parut tiada..bengkak merah menghilang...perut rasa kenyang je dengan ESP..makan nasi pun tak habis.. lepas ni nak tengok berat turun tak sebab baru ambil ESP dalam seminggu je..

Shaklee memang bestlah! 
- Idda, Batu Pahat, Johor- 0126760400





**********
TESTIMONI SET KULIT SHAKLEE HARGA BAJET
TESTIMONI SET KULIT SHAKLEE


MANFAAT ESP DAN VITAMIN E SHAKLEE 


ESP - Sumber protin yang perlu untuk sel kulit. Kuit yang mati perlu dibuang dan diganti dengan yang baru. rotin adalah makanan sel. Sel yang sihat menghasilkan kulit yang lebih cerah, sekata, anjal dan lembap. Esp Shaklee juga membantu memulihkan luka dengan cepat.


Vitamin E - Baik untuk jantung. Sumber antioksida yang kuat bagi melawan radikal bebas. Pengambilan Vitamin E Shaklee secara konsisten membantu mencantikkan, & melembapkan kulit. Vitamin E juga membantu merawat luka agar pulih dengan cepat tanpa meningkalkan parut.

********************************************************************
Haaa...anda rasa macamana? Nak cuba tak? 

Nak Kulit Cantik tak?

Esp & Vita E Complex membantu.. 


SID : 882771


SMS | WASAP 0162853148 
untuk respon cepat.

SHAKLEE COD AREA - SEKITAR BANDAR BARU SENTUL, MINI UTC SENTUL, TAWAKAL HOSPITAL, RESTORAN HASLAM JALAN PAHANG 

Konsultasi PERCUMA  & tips2 bermasker dengan vitamin shaklee secara berterusan dengan setiap pembelian dari kami

*psstt...harga konsultasi lebih mahal dari harga vitamin tau..jadi jangan tersalah beli ye!

Share it