FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

11 April 2014

DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE DALAM KUMPULAN YANG BETUL

Shaklee Malaysia kini dah naik di mata dunia! Fenomena Shaklee di Malaysia sejak tahun 2010, memang betul-betul fenomena. Dapat saya perhatikan di wall2 fesbuk saya, pelbagai produk baru keluar dan yang nyata Shaklee kekal bertahan sehingga kini sejak 1956 lagi... wow!! 


Malah, CEO Shaklee Corporation, Roger Barnett sendiri telah turun ke Malaysia bertemu leader-leader Shaklee Malaysia, dan mengabadikan ucapan tahniah dan kekagumannya terhadap leader-leader Shaklee Malaysia, di dalam video ucapannya sempena tahun baru 2014.




Alhamdulillah ..saya kini berada dalam kumpulan shaklee yang betul..yang tidak pernah mengabaikan downline2 mereka sampai CEO Shaklee sendiri menyebut2 nama jutawan shaklee Malaysia kita..Beliau dikenali sebagai Cery Mamafaiz penaung grup Jutawan Mamafaiz . Beliau adalah "oyang" saya.. so kiranya masih belum terlalu jauh saya dari beliau.

Upline saya yang hebat Master Lyna Noh - Blog : http://vitaminsemulajadi.com seorang bekas engineer dan sekarang telah berhenti dan menjadi seorang Master Coordinator Shaklee secara fulltime.

Itu sedikit sebanyak tentang team kami. Anda boleh klik link yang diberi untuk terus mengenali mereka dan saya adalah salah seorang downline di bawah Master Siti Norazlina Noh 

Dan di sini saya kongsikan bersama video Seminar yang kami sertai di bawah Grup i-Reach yang di rebranding dari grup Lady & Boss. Grup yang sgt hebat, mantap & berpengalaman dalam Marketing Biz Online. 


Jom luangkan sedikit masa untuk menonton : 


 

 HEBAT? Perkongsian dari Mak Bintang yang bertugas sebagai seorang guru dan kini punya pendapatan dari shaklee lima angka!! 


Dari pakar motivator Magnet Diri Amin Idris, yang menaikkan lagi semangat kami dalam berbisnes! Pedulikan apa kata orang dengan impian besar kita... ORANG KATA GILA  jawab ape? "so what?" "kau hado?" 


Sikit je tu yang saya kongsikan..banyak lagi yang anda akan dapat kalau berdaftar di bawah kami.. Tak lupa amalan kerohanian yang mungkin anda tak pernah tahu atau tak pernah buat? Kami kongsikan bersama di dalam grup yang hebat ini. Amalan rohani, konsisten & intiqomah amatlah dititikberatkan bagi anda yang ingin menjadi seorang JUTAWAN KAYA BERJAYA DUNIA AKHIRAT, bersihkan kolam jiwa ..semuanya ada di dalam team kami. 


NAK RASA BISNES MESRA KELUARGA? JOM SERTAI KAMI.


Daftar jadi ahli shaklee di dalam team & grup yang betul. Ia amat penting untuk anda terus mendapat bimbingan dan berjaya dalam bisnes! 


Hanya RM 65 seumur hidup dengan pengeposan RM10 bg Semenanjung & RM20 bagi Sabah dan Sarawak. Saya akan berikan anda buku panduan Nutrisi secara PERCUMA sekiranya anda mendaftarkan diri bersama2 saya. ANDA RUGI..SANGAT RUGI KALAU TAK JOIN KAMI DARI SEKARANG!


Sms @ Whatsapp 0162853148 untuk order. 
Cod Area Sekitar Bandar Baru Sentul, Kuala Lumpur & Pengeposan seluruh Malaysia

Share it