30 June 2016

SABUN PENCUCI SERBAGUNA BASIC H SHAKLEE BEBAS KIMIA 100%

🍀Korang tau tak Shaklee ada cipta sabun untuk cuci ;

*  Permukaan dapur, jubin dan lantai
*  Peralatan
*  Periuk, besen, pinggan dan mangkuk
*  Tingkap dan cermin
*  Perkakas
*  Benda-benda diperbuat daripada kayu
*  Perabot
*  Dinding

Semua dalam satu botol Basic H.
.
🍀Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate ha ni la nama sabun pencuci serba guna tu, sabun ni di formulasi dari ekstrak jagung dan kelapa, tanpa fosfat, tanpa bahan pewarna, tanpa bahan pewangi, tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya, tidak mengandungi klorin serta ianya menggunakan bungkusan yang boleh dikitar semula ... Very Mesra Alam ok!
.
🍀Mase memula hakak beli Basic H ni hakak gunakan untuk cuci puting botol susu anak-anak tau, mudah je cara dia tanggalkan puting dari botol, tuang 1-3 titik Basic H Shaklee dalam bekas rendaman puting botol kemudian campur air. Masukkan puting botol susu dalam bekas yang telah kita sediakan tu. Rendam  semalaman besok pagi-pagi basuh la. Tadaaaaa puting bersih dan bebas kulat...
.
🍀Kenapa pulak tak boleh buat cuci puting botol susu? Basic H ni nak buat sabun mandi pun boleh kalau tak caya bole cuba sendiri .. Lepas mandi rasa segar macam baru lepas nyah kuman je badan tau ... Best gilerr korang!! Korang yang mana berminat nak cuba multi-purpose cleaner ni.. Korang tau apa korang kena buat untuk dapatkannya.


Sms @ Whatsapp 0162853148
Nor Fahidayu Masran
SID 882771
@ayu_jual_vitamin


#selamat #semulajadi #berkesan


No comments:

PNEUMONIA DAN CARA MERAWAT JANGKITAN KUMAN DALAM PARU-PARU DENGAN BERKESAN

Paru-paru adalah organ penting untuk fungsi pernafasan manusia. Manusia bernafas sekurang-kurangnya 20 ribu kali dalam sehari dan bekerja...