15 December 2016

Krim Terbaik Untuk Ruam dan Ekzema Bayi

Testimoni Shaklee Herbal Blend Utk Ruam Bayi
Kulit Ruam bayi semakin licin dgn Herbal Blend Shaklee
Biar gambar berbicara....

Ni baby yang sama...masa memula mama baby..whatsapp mmg sedih tgk nya...kulitnya bukan je mengelupas..malahan berair..kadangkala berdarah...

Dah macam-macam cuba..setiap minggu pergi klinik..tapi result tetap sama...

mama baby terus search google cari yg semulajadi..so dia jumpa blog saya...walaupun rumah nya 30minit dari rumah saya..gigih juga petang tu terus sumbat anak-anak masuk kereta..and drive terus ke rumahnya..tak kisah lah jauh mana pun..

Sebab terlalu kesian kan baby tu..now alhamdullilah hati saya puas dapat bantu baby tu...now baby dah tak menangis lagi...


Krim serbaguna shaklee ni tidak mengandungi steroid atau bahan kimia berbahaya. Ia sesuai utk seisi keluarga, bayi dan kanak2. Digunakan utk kulit kasar, ruam, ekzema, jerawat dan menurunkan suhu panas ketika demam. Mengandungi exract rosemary, bau yang nyamuk tak suka. Mudah dibawa ketika travel atau balik kampung..simpan saja dalam beg tangan ibu. 

Murah jer..

WA 0162853148
Pengedar Shaklee Sentul

No comments:

PNEUMONIA DAN CARA MERAWAT JANGKITAN KUMAN DALAM PARU-PARU DENGAN BERKESAN

Paru-paru adalah organ penting untuk fungsi pernafasan manusia. Manusia bernafas sekurang-kurangnya 20 ribu kali dalam sehari dan bekerja...