FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

09 January 2013

CINCH SHAKE MIX BANTU JAGA OTOT DAN TURUNKAN BERAT BADAN

Susah hati dengan berat badan naik? Anda berazam ingin turunkan berat badan tanpa berlapar, tanpa diet yg melampau?? Kita ni orang Malaysia kan, mana boleh kalau tak makan nasi sehari.. ye tak? Mak pak kita dah ajar kita makan nasi, dah memang nasi tu makanan ruji kita.. menggigil perut oo tak dapat nasi sehari... Berat badan turun, badan lebih ringan untuk melakukan aktiviti lain, tumit tak sakit, rasa lebih cergas dan tingkatkan keyakinan diri berhadapan dengan orang lain. 

So, vitamin apa yang boleh bantu kita turunkan berat badan dengan selamat dan dapat kekalkan otot kita walaupun kita dah tak berdiet lagi supaya otot kita tidak menggelebir, bila kurus otot pulak melayut.. (macam berat badan yo-yo > berat turun mendadak, pastu naik balik badan tu kalau berhenti berdiet - diet macam ni, kurang selamat sebab berat badan mudah naik semula )  

Shaklee ada Cinch Shake Mix yang kaya dengan protin, vitamin dan leucine. Cinch Shake Mix dengan tiga pilihan perasa kegemaran ramai iaitu coklat, vanilla dan caffe latte,  membantu membakar lemak, menjaga dan mengekalkan otot kita. Ia juga memberikan rasa kenyang yang lama. Anda boleh makan apa yang anda suka, tapi janganlah sampai tahap 'melantak' tak ingat..huhuu.. Jangan lupa senaman juga, dan makanlah makanan yang seimbang..lebihkan buah2an dan sayur2an dalam diet harian anda


Cinch Shake Mix - Diperkaya dengan 24gram protien, 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 6 gram serat larut.

Ia sejenis makanan yang kaya dengan protien, dimana makanan yang sangat kaya dengan protien ini boleh menahan kelaparan dan ia boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan.

Ia juga kaya dengan Leucine yang akan memelihara otot sewaktu proses pembakaran lemak

Mengandungi indeks glisemik yang rendah, dan sangat sesuai untuk penghidap kencing manis, kerana ia mengekalkan tahap gula dalam darah dan mengekalkan tenaga.

Tinggi kandungan serat, memberikan 35% nilai harian kepada 21 vitamin dan mineral penting
 

untuk lebih baik lagi, gabungkan bersama Lecithin bagi proses pembakaran lemak dan kolesterol


Apa fungsi Lecithin

Ia berfungsi untuk membakar lemak dalam proses menurunkan berat badan.
Fungsi lain juga ia memecah lemak yang tersumbat dalam salur darah.
Mempercepatkan proses pelangsingan
Mencantikkan otot dan kulit
Memperbaiki allergi
Menghalang tekanan darah tinggi.


dan juga Herb-Lax utk proses Detox toksin dan membersihkan kolon

Herb Lax

Membersihkan saluran usus untuk detoksifikasi.
Mengempiskan perut
Membantu membersihkan najis yang tersekat
Melawan kanser
Mengawal berat badan berlebihan.
Membantu masalah sembelit


HARGA? Harga untuk kesemua set ini tak lebih pun RM 350. Penggunaan selama sebulan. 

Anda berminat? Hubungi saya terus seperti yang tertulis di atas blog ini

Salam kasih sayang..

slimming set shaklee


2 comments :

Hanni Hanafi said...

info yang menarik.

www.hanihanafi.blogspot.com

AyuIdayu said...

tq hanni..

Share it