FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

07 January 2013

SHAKLEE JOINT HEALTH TABLET RAWAT SAKIT SENDI & SAKIT LUTUT

Sakit sendi sangat menganggu pergerakan dan kesihatan kita. Kadang-kadang sampai tak boleh bangun terutama bila bangun dari tidur dan ketika sedang solat. Untuk itu, kt perlu mencegah perkara ini sebelum terjadi. kalau dh sakit lagi banyak wang perlu kita laburkan ye. Kos rawatan masakini semakin meningkat dari semasa ke semasa. 

Rawat sakit sendi, sakit lutut dan sakit pinggang dengan 100% vitamin semulajadi, selamat dan berkesan dalam masa 5 hari mengikut ujian klinikal yang telah dilakukan oleh makmal Shaklee
Bagi Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan kita boleh amalkan :-

Advanced Joint Health Tablet   
 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%. 




AJHT juga sangat sesuai untuk warga emas, ibubapa dan anda yang sering mengalami sakit lutut atau tumit atau sakit2 pinggang..juga sesuai untuk para atlit sukan yang aktif.. sudah tentu sendi-sendi anda bekerja keras untuk sukan yang anda ceburi bukan? So, berikan keselesaan pada sendi-sendi anda ye agar pergerakan anda lebih lancar dan selesa tanpa rasa sakit.


Boleh juga anda hadiahkan sebotol Joint Tablet untuk ibubapa / saudara mara yang ingin menunaikan umrah/haji atau untuk mereka yang kerap travel juga... pasti berbaloi.. :)


TESTIMONI ADVANCED JOINT HEALTH TABLET

Disini ada beberapa testimoni pengguna-pengguna Shaklee Advanced Joint Health Tablet :-

Masyitah Sedek Ayah makan time bulan 10.. time tu, mmg ayah cakap rasa sedap bdan. alhamdulillah, okey.. sakit sendi berkurang. dulu xboleh solat berdiri. skg dah boleh. lagi, dulu klo ade org panggil utk solat jenazah je..susah nak p sbb xtahan berdiri lama. slps ambil suplemen shaklee. Alhamdulillah, dgn izinNya. skg semua dah okey . Tapi, skg maintain dgn ESP & ostematrik.hihi
Nurul Aziyana sy dan suami amik. sy amik sbb kalau duduk lame2 bila bgn sebelah kaki sy sakit, jalan mmg henjot2 sakit punya pasal..dh 4 hari amik mmg ade kesan, blom hilang sepenuhnya sakit tu tapi tak seteruk sblm ni, xhenjot2 dh..hubby plk sy bg sbb dei sllu sakit pinggang, sakit tengkuk..dia pun inform dh kurang..we HJT
pada 2hb Januari pukul 9.06 pagi  
Suhaida Su'aid customer saya sorang tu cakap mak dia tak perlu ambil ibuprofen lagi. dan badan bertambah ringan. dia ckp mcm ni sbb dulu kalau mak dia duduk kat lantai tu, kalau nak bangun take time la. skrg mudah jek nak bgn sbb sakit lutut dan pinggang dah kurang.
pada 2hb Januari pukul 1.45 ptg


TESTIMONI ADVANCED JOINT HEALTH TABLET
TESTIMONI AJHT
 

Share it