FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

19 March 2014

KELEBIHAN DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE





Masih terasa bahang & semangat #jomhebatmega bersama2 grup iReach. Perkongsian ilmu dan pengalaman dari Master2 hebat, kisah2 inspirasi dan ilmu Magnet Diri dari Tuan Amin Idris, seorang motivator dan pengacara di Tv Al Hijrah. Best sangat-sangat! Rugi siapa yang tak pergi.


Kelebihan jadi ahli shaklee bersama grup kami, bukan sahaja ilmu di beri secara percuma malah hadir ke seminar pun boleh bawa bersama anak-anak. Tak perlu risau tentang siapa nak jaga anak nanti. 

Kata Amin Idris "dah macam family day dah seminar ni"... alhamdulillah beliau sangat ramah dan mesra dengan kanak2..
Rugi sape tak Join Ahli Shaklee bersama kami tau...lebih2 lagi dengan penubuhan grup rahsia iReach...sangat mudah untuk anda mulakan bisnes shaklee...

Semua dah tersedia...anda cuma perlu bersedia menjadi "gelas kosong" sahaja bukan dengan "gelas yang penuh", hati yang betul-betul nak, yang ada matlamat yang jelas,tak mudah putus asa, sanggup keluar dari kepompong/zon selesa dan yang betul2 nak jadi 'luar biasa".


wow! Menarik!!!...macamana nak join?



1- Buat belian bernilai Rm680 dan anda dapat free keahlian shaklee bersama Id & produk dibeli atas id anda sendiri semasa pendaftaran

2- Bayar yuran keahlian seumur hidup Rm65 (pos semenanjung Rm10/Rm20 Ss)

Anda akan dapat free konsultasi,  free coaching online / offline. Berseminar tak perlu tinggal anak/suami/isteri dirumah...tak perlu keluar rumah larut malam...hanya di depan pc / adroid shaja (asal ada internet) dan anda boleh mulakan bisnes anda sejurus selepas pendaftaran. Best kan?

KELEBIHAN DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE


Anda akan dapat berjimat sehingga 20 peratus dengan membuat pembelian pada harga ahli. Lebih-lebih lagi, dari setiap pembelian, anda akan diberikan mata ganjaran dan kemudian ditukarkan kepada bentuk wang tunai pada setiap bulan.

Anda juga dapat beli produk promosi yang shaklee tawarkan pada setiap bulan.

*Anda berpeluang dapat insentif bonus kereta yang mana shaklee beri wang tunai, bukan kereta ye..so anda boleh beli apa saja dengan duit tersebut, nak beli kereta ke, nak bayar hutang ke, nak bayar sewa rumah ke...apa saja yang anda suka! Tapi bonus ni anda akan dapat bila cukup syarat seperti yang digariskan oleh shaklee sendiri

*Berpeluang mendapat tajaan Umrah atau Pelancongan dalam atau luar negara secara PERCUMA, 100% ditaja oleh Shaklee bertaraf 6 bintang!


KELEBIHAN PRODUK SHAKLEE


Produk Shaklee dijamin selamat dan sumbernya adalah tumbuhan semulajadi. Melalui ujian klinikal dan mendapat pengiktirafan FDA.

Beberapa senarai TIDAK Shaklee:

o TIDAK Mengandungi Paraben
o TIDAK Mengandungi Triklosan
o TIDAK Mengandungi Phthalates
o TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauril Sulfat (SLS)
o TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauryl Eter Sulfat (SLES)
o TIDAK Mengandungi 1,4 Dioksana
o TIDAK Mengandungi Glikol
o TIDAK Mengandungi Bahan-bahan Cucian Organik yang ”Volatile”
o TIDAK Mengandungi Asid Hidroklorik
o TIDAK Mengandungi Ammonia
o TIDAK Mengandungi Sodium Hidroksida
o TIDAK Mengandungi Butyl Cellosolve
o TIDAK Mengandungi Formaldehyde
o TIDAK Mengandungi Bisfenol-A
o TIDAK Mengandungi Petroleum Distillates
o TIDAK Mengandungi Toulene
o TIDAK Mengandungi Peluntur Warna
o TIDAK Mengandungi Bahan Perisa
o TIDAK Mengandungi Pewarna
o TIDAK Mengandungi Lemak Trans
o TIDAK Mengandungi Pemanis Tiruan
o TIDAK Mengandungi Dakwat Toksin
o TIDAK Mengandungi Bahan-bahan terlarang


Berminat nak join shaklee bersama kami? Sekali lagi saya katakan, anda RUGI kalau tak daftar jadi ahli shaklee bersama kami! Pelbagai aktiviti bila anda mendaftar bersama di dalam grup hebat kami. Seperti yang saya tunjukkan dalam entry ni. Jom Hebat Mega Kuala Lumpur.


Sempat bergambar dengan Amin Idris
Family besar kami
Anak-anak kecil dibawa bersama



 Cod Area Sekitar Bandar Baru Sentul, Kuala Lumpur & 
Pengeposan seluruh Malaysia 

Share it