16 March 2014

PROTIN ESP SHAKLEE BUKAN SEKADAR UNTUK CANTIK DAN KURUS

Haaloooo.... Senangnya dalam hati...ESP promo lagi.. nak kurus, nak cantik, nak kulit anjal awet muda, nak hilangkan parut, nak hilangkan selulit, nak kulit gebuss.., nak susu banyak bagi ibu menyusu, nak cergas bertenaga, nak hilangkan lebam bawah mata...


Wah! banyaknya manfaat ESP ni...

haa....sebab itu lah ramai yang rebut peluang time Offer macam ni kan... 


KENAPA SHAKLEE ESP?


Sebab ESP adalah PROTIN. Protin adalah makanan utama sel. Protin adalah bahan utama bagi pembentukkan pelbagai organ dan tisu dalam badan serta komponen utama kepada hormon manusia. Ia juga merangsang fungsi psikologi, bermakna setiap organ tubuh kita perlukan PROTIN.

AKIBAT KEKURANGAN PROTIN

Kekurangan Protin menyebabkan kelemahan dalam sistem imun  untuk melawan penyakit, masalah lebihan air yang tinggi dalam badan, kehilangan kepejalan otot, perubahan warna rambut , bantut pertumbuhan, masalah penghadaman, masalah penghasilan darah dan hormon dan akhirnya boleh membawa kepada kegagalan fungsi organ yang mana boleh menyebabkan kematian.

PROTIN DARI ESP shaklee lengkap dengan 9 asid amino perlu yang tak dapat dihasilkan oleh tubuh. 

Protin terdiri lebih daripada 20 asid amino yang setiap satunya akan menghasilkan jenis protin yang berbeza mengikut keperluan protin dan enzim yang diperlukan oleh tubuh.

Terdapat asid amino tertentu yang dapat dihasilkan oleh badan. Ini dikenali sebagai asid amino tak perlu. Manakala asid amino perlu dihasilkan dari sumber makanan. ESP tersedia semua asid amino tersebut.

Shaklee memastikan kacang soya [esp] bebas daripada pendedahan perubahan genetik , daripada benih sehingga kepada pengeluarannya...

*****

KESAN SAMPINGAN ESP


Antara feedback yang kami dapat semua yang positif, alhamdulillah..

- Warna kulit lebih sekata, nampak lebih cerah, lembab dan lembut serata tubuh. 
- Berat badan turun, otot lebih pejal
- Selulit dan kesan regangan semasa mengandung juga pudar dan menghilang
- parut - parut jerawat kehitaman juga semakin pudar dan kulit lebih cerah
- lebam bawah mata tiada lagi
- badan terasa lebih bertenaga, tidak lesu setiap pagi
- badan tak mudah penat
- susu ibu menyusu lebih meriah dan pekat, bayi cepat kenyang
- kulit baby yang dilahirkan , cantik dan cerah (bagi ibu hamil)
- gastrik hilang!
- bila puasa, minum ESP ketika sahur terasa kenyang dan tak lapar
- UPT positif lepas consume ESP (kesuburan & kehamilan)


banyaknye nak tulis...tapi inilah kenyataannya...


PROMOSI APA BULAN MARCH 2014? 

BELI 6 CANISTER ESP PERCUMA 1 CANISTER ESP


Anda dapat :-


PERCUMA PENGHANTARAN BERNILAI RM30

PERCUMA KEAHLIAN BERNILAI RM65

PERCUMA KONSULTASI TIADA TERNILAINYA...

Jom dapatkan cepat! Hot Deal.. Hot Promo....terlajak laris...jangan melopong macam Oktober 2012 dulu...stok habis semalaya dan terpaksa tunggu stok sampai lebih sebulan ooo....

ESP hangat dipasaran! yang dah cuba je tau bestnyaaaaa Shaklee ESP ni...




Macam2 resepi boleh dibuat dari ESP ni....

Nak kulit cantik? ESP boleh buat masker! Nak tips dan resepi? Anda beli dari saya dan saya akan berikannya... winkk winkkk....

ok! malas nak cerita panjang...

tak cuba tak rasa

tak rasa tak suka

tak suka tak cinta....


Nak Oder? Nak cuba? Nak rasa tak? 

Banyak sangat sampai kena beli 6 botol ESP ? Pakat2 dengan adik beradik, kawan-kawan, sedara mara....lebih dari 6 anda dapat ok! Anda dapat free sebotol lagi ESP , free pos dan KEAHLIAN PERCUMA ! 






Rebut peluang ni sekarang! Anda akan dapat FREE CONSULTASI & FREE POSTAGE dari kami dan ada sesuatu yang menarik menanti anda!


Hubungi saya untuk info lanjut

SMS | WHATSAPP KE 0162853148

PENGEDAR SAH SHAKLEE 
AREA BANDAR BARU SENTUL
MINI UTC SENTUL
HOSPITAL TAWAKAL


No comments:

PNEUMONIA DAN CARA MERAWAT JANGKITAN KUMAN DALAM PARU-PARU DENGAN BERKESAN

Paru-paru adalah organ penting untuk fungsi pernafasan manusia. Manusia bernafas sekurang-kurangnya 20 ribu kali dalam sehari dan bekerja...