19 November 2013

VITAMIN SHAKLEE | HEBAT SANGAT KE BISNES SHAKLEE?

Assalamualaikum wbt. ..tahu tak anda.? sekarang saya di mana? saya masih di branch Shaklee dari jam 2ptg tadi...sampai waktu ni belum sampi giliran saya lagi..huhuu..Memang dimana2 cawangan Shaklee masa ni penuh jer.. fenomena betul..  

Hebatnya Shaklee! Penat dah tunggu ni tau.. sambil2 tunggu order masuk je..update blog dengan smart phone je.. Hari ni pula Herblax baru masuk..tapi sangat limited.. sorg distributor boleh beli 2 botol sahaja hokey.. sedangkan list menunggu berderet dah... bersabar lah ye.. saya pun dah mengantuk tunggu lama ni.. huwaa...nak nangis pun ye sbb belum lunch lagi...

#ini cerita semasa vitamin yagn disukai ramai Herb-Lax tiba di Malaysia selepas beberapa bulan stok licin! tapi memang benar saya draf dengan handphone je ni.. :)

Melihatkan fenomena luar biasa ni, tidak berminatkah anda untuk menjadi ahli bersama2 kami? 

KEHEBATAN BISNES SHAKLEE
SEMINAR JOM HEBAT KL


KEHEBATAN BISNES SHAKLEE
HARIRAYA CELEBRATION - WANGSA MAJU BRANCH  


Pasti anda tertanya-tanya... alaaa,,,, "Hebat sangat ke Bisnes Shaklee ni?" 

Jawap saya "ohh...sudah tentu bisnes shaklee sangat-sangat hebat hokeyy!"

KEHEBATAN BISNES SHAKLEE
SHAKLEE NATIONAL CONFERENCE 2012

KEHEBATAN BISNES SHAKLEE
SHAKLEE NATIONAL CONFERENCE 2012



Antara kelebihan setelah anda menjadi ahli Shklee :

~ Anda dapat membeli produk shaklee pada harga ahli - diskaun dari 12% - 20% setiap prosuk berbanding harga runcit

- Dapat membeli secara ONLINE di https://www.shaklee2u.com.my

- Dapat kumpul point uv dari setiap pembelian anda

- Dapat tukar point uv kepada CASH RM sekiranya cukup syarat


Sekiranya anda berminat untuk terus berbisnes dengan Shaklee, kami sangat2 mengalu2kan anda, Grup kami ada pelbagai macam ahli berlainan latar belakang dan bidang kepakaran masing-masing.. Sekiranya anda ingin berbisnes, silalah pilih grup yang betul..

KEHEBATAN SHAKLEE
BRANCH SHAKLEE WANGSA MAJU
JADI AHLI SHAKLEE
KAUNTER SHAKLEE WANGSA MAJU

 

 

KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI SHAKLEE BERSAMA KAMI


Dinaungi 3 Masters Coordinator ternama.

Sokongan berterusan.

Tutorial online.

Kelas dan coaching offline.

Seminar dan gathering.

Tips perniagaan dari Masters berpengalaman.

Pelbagai aktiviti menarik


PERBEZAAN KAMI

  • Perniagaan berasaskan produk
  • Sistem yang halal
  • Gabungan 3 elemen RAHSIA dalam pernigaan
  • OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja 

BAGAIMANA NAK MULA?

Anda boleh memilih pakej-pakej di bawah:-


  • Membayar yuran RM75 (SM) RM85 (SS) , ATAU
  • Membuat pembelian RM660 untuk keahlian percuma, ATAU
  • Pembelian 2 botol Vivix, ATAU
  • Pembelian 3 kotak Collagen Powder.

Jom kita jadi Jutawan Shaklee bersama2!!
Hubungi saya untuk info lanjut... hanya rm75 (sm) / Rm85 (ss) sahaja seumur hidup, anda sudah boleh memulakan bisnes Shaklee yang hebat ini dengan bimbingan dari kami dan Mentor-mentor yang hebat. Tips dan panduan berbisnes secara beretika juga diberi SECARA EXCLUSIVE & FREE OF CHARGE

CONTACT ME NOW!

pengedar sah shaklee bandar baru sentul dan sekitar
PENGEDAR SHAKLEE  SEKITAR SENTUL

SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID : 882771
 

 
CALL | SMS : 016-2853148
EMAIL : alfizriz@gmail.com
BLOG : www.ayusihatanggun.blogspot.com
FB PAGE : <3 PRETTY HEALTHY






No comments:

PNEUMONIA DAN CARA MERAWAT JANGKITAN KUMAN DALAM PARU-PARU DENGAN BERKESAN

Paru-paru adalah organ penting untuk fungsi pernafasan manusia. Manusia bernafas sekurang-kurangnya 20 ribu kali dalam sehari dan bekerja...