11 May 2017

BUAT BISNES ONLINE CARA HALIMUNAN

Takut nak tinggalkan bisnes?
Takut sales tak masuk?

Alhamdulillah.. sejak hujung 2012 kak U tak risau nak ke mana-mana, tak risau tinggalkan bisnes shaklee Kak U ni. Kak U tetap jana sales personal sendiri setiap bulan, tidak termasuk sales group. Closing di luar negara pun tak jadi masalah. Jangan kata upline goyang kaki, makan duit downline ye! Shaklee adil dan saksama. Tak buat, tak dapat.

Dengan teknik halimunan buat bisnes secara online, travel laa ke mana sahaja. 😆

Jom belajar teknik "halimunan".
Travel jelah ke mana pun, tak promote pun ada je yang akan wasap tanya, sales tetap jalan seperti biasa. Alhamdulillah..

Dengan teknik halimunan ni, tak perlu risau lagi. Yang penting mahu belajar, rajin dan konsisten.

Nak tahu apa tu teknik halimunan?

Haa... jom daftar jadi ahli shaklee dulu.. kita belajar sama-sama. Beruntung berada dalam group kami ni tau.. Belajar bisnes online dengan teknik halimunan. Sales jalan seperti biasa walau kurang promosi.

Sudah tentu perlu di baja, di siram dan di jaga terlebih dahulu. Bukan tinggal biar kering gitu.

The more U give
The more U get back

Fast action, fast result.!

Nak tahu apa tu teknik halimunan?
Pm Kak U sekarang! 😉

0162853148

#teknikhalimunan #ireachtravel #ireachfamily


Belajar teknik halimunan bisnes online bersama Kak U..

Untung jadi ahli shaklee ni kan..

Mula sekadar nak jimat untuk makan sendiri, boleh pula jana pendapatan.

Suka ke suka?☺


No comments:

PNEUMONIA DAN CARA MERAWAT JANGKITAN KUMAN DALAM PARU-PARU DENGAN BERKESAN

Paru-paru adalah organ penting untuk fungsi pernafasan manusia. Manusia bernafas sekurang-kurangnya 20 ribu kali dalam sehari dan bekerja...