FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

01 September 2014

Promosi Gempak dari Shaklee Malaysia!


Pagi-pagi lagi, di awal September telah dikejutkan dengan dua promosi bulanan Shaklee Malaysia secara serentak... 

Wowooo....selama saya buat Shaklee ni belum pernah lagi Shaklee Malaysia offer sekali dua produk untuk sebulan tau!

Haa...nak tau apa dia? Boleh saya katakan offer bulan ni buat mak-mak nak menten lawa dan anak-anak yang kekal cergas!

Hihii...ok2.. apa dia?

Tadaaa....

Meal Shakes BELI 3 PERCUMA 1

&

Shaklee Collagen Powder BELI 6 PERCUMA 1..

haa...berbaloi-baloi bukan? 

Mealshakes untuk anak, Kolagen untuk mak!


Jom-jom cepat dapatkan offer ni sekarang!


Selalu cepat je habis stok Meal Shakes tu.. sebab Meal Shakes Shaklee banyak membantu ibu-ibu yang berhadapan dengan anak-anak yang susah nak makan @ picky eater!


Kolagen terbaik dipasaran tu jugak! Asli dari sisik ikan merah yang tinggal di laut dalam. Membantu menganjalkan, melembap dan memulihkan kulit yang rosak, pigmentasi, pori-pori terbuka juga masalah kesihatan yang lain. Kolagen bukan ada kat kulit aje ye, malah dibahagian lain juga seperti di retina mata...

Sms@wasap ke 0162853148 untuk respon cepat..

Shaklee Collagen Powder
Shaklee Collagen Powder
Testimoni Shaklee Meal Shakes
Shaklee Meal Shakes

Berminat nak beli?

Anda boleh menghubungi saya melalui:

SMS | WASAP 

0162853148 

untuk respon cepat.



SHAKLEE COD AREA -  
SEKITAR BANDAR BARU SENTUL, MINI UTC SENTUL, 
TAWAKAL HOSPITAL, RESTORAN HASLAM JALAN PAHANG 
 atau beli terus secara online terus ke rumah anda!

Share it