FRIENDS

Google+ Badge

Follow My IG

Instagram

20 September 2013

SHAKLEE VITAMIN C TERBAIK DI PASARAN KEMBALI LAGI




Shaklee: Great News! Sustained Release Vita C Plus will be available 4 sales end of OCT 13. We'll inform you when stock is ready 4 sales. TQ.

mesej baru hari ni 20 sept, 2013

********************************************************************************************************

haa...tu dia! Vitamin C Shaklee yang menjadi rebutan akan kembali tak lama lagi.. Suka tak? Ramai yang menyukai Vitamin C Shaklee ni sampai ada kumpulan-kumpulan yang sanggup rebranding & repack dengan jenama lain..Vitamin Organik lahh, Vitamin Dr.Holland lah...Jadi, anda janganlah tertipu lagi ye! Mana taknye, vitamin tersebut dijual pada harga lebih MAHAL dari harga Retail Shaklee hokeeyy..Kawan saya sendiri pernah terkena dan saya sendiri melihatnya! Sangat tidak baik mereka menipu sebegitu tau...

Vitamin C Shaklee terbaik

Rahsia Vitamin C Organik Terbongkar

Tiada Vitamin C dipasaran yang sehebat Vitamin C Shaklee hokeyy!, Pada harga sangat mampu milik, berkualiti & ada 180 biji dalam sebotol Shaklee Sunstained Release Vita C  Plus tau.. hanya 80 sen sahaja untuk sebiji vitamin c shaklee!  

SHAKLEE VITAMIN C SR PLUS TERBUKTI TERBAIK DI PASARAN.!

Jom imbas balik vitamin c organik vs vitamin c shaklee di sini -->> klik

Kehebatan Shaklee Vitamin C sampai orang berebut-rebut nak beli

vitamin c shaklee terbaik dipasaran
sebiji vitamin c shaklee = 7 biji buah oren
  1. time released..semulajadi tanpa bahan pengawet..sesuai utk org yg gastrik.
  2. Bio flavonoid dlm vitamin C membantu vit c jd lg aktif..klau vit e kena ade selenium...vit c perlukan Bio flavonoid...
  3. klu demam atau selsema x perlu mkn ubat doktor. Patahkan 2 bj VITC dan telan...
  4. Maksud Sustained release tu, vita c tu akan di 'release' utk bdn scr berperingkat..let say vit tu 500mg, so, setiap 1 jam,100mg vit c akan direlease utk kegunaan bdn...
  5. Knp susah2 je shaklee cipta time released? - Sbb vitamin c dapat diserap dgn baik oleh badan pada dos yang rendah. Semakin tinggi dos semakin sedikit yang dapat diserap.
  6. Vitamin C ini dihasilkan bersama-sama bioflavonoids complex! Bioflavonoid ini adalah antioksidan yang sangat superb yang hanya boleh didapati dari buah-buahan asli. Jadi, tak ade dalam vitamin C sintetik. Bahan ini mempunyai fungsi yang spesifik untuk meningkatkan kesihatan badan dari pelbagai sudut. Bahan ini menyokong pertumbuhan sel yang sangat baik, untuk kesihatan jantung, dan juga untuk alzheimer.
  7. Pelepasan dalam masa 5 jam tp maintain vit c dalam darah for 12 jam. Walaupun ia larut air tp bkn masuk terus keluar, dia akan bekerja dulu dgn sel badan sebelum dia keluar. Satu fakta ttg vitamin C ialah badan kita tidak boleh simpan vitamin C tapi ia digunapakai dlu sblm dibuang, in this case bersamaan kita makan oren selama 5 jam, tp bkn masa tu je kita ada bekalan vit C sbb td dia kuar perlahan2 

MANFAAT UTAMA VITAMIN C SHAKLEE  


Antara manfaat mengambil vitamin c Shaklee secara berterusan :
 
  • meningkatkan sistem imun tubuh, mengawal flu dan alergi/radang kulit/resdung
  • mempercepat proses penyembuhan
  • mencantikkan kulit dengan membantu mengikat sel kolagen. Kolagen merupakan bahagian susunan utama jaringan penghubung seperti kulit , tulang dan ikatan sendi tulang
  • menjaga kolagen dari cepat rosak dan lemah, merangsang penghasilan kolagen tubuh
  • pengambilan vitamin C yg mencukupi dapat mengurangkan kedutan dan meningkatkan kehalusan kulit
 

Testimoni Shaklee Vitamin C vs atas diri sendiri


Pertama sekali yang saya perasan, jerawat cepat kering, kulit pun rasa lebih cantik dari sebelumnya, pastu first time saya makan masa saya dalam pantang, memang luka czer saya cepat sembuh. Jerawat pula, segan nak keluar lagi, bukan di muka je, tapi dibelakang badan jugak. Bila kena selsema pula, saya telan 2 biji vitamin c shaklee yang dipatah dua, setiap 4 jam sekali. Memang cepat sembuh. Saya juga jarang kena demam selsema. Anak saya yang menyusu badan pun tak mudah jatuh sakit. Kesimpulannya, Vitamin C Shaklee ni memang terbaik dipasaran !! 

haa... satu lagi, saya suka buat masker dengan vitamin c shaklee yang dihancurkan! Jerawat sangat cepat kering hokeyy!!

Rindu giler dengan vitamin c shaklee ni...harus borong banyak-banyak buat stok sendiri lepas ni weii.. 

SHAKLEE VITAMIN C TERBAIK YANG DI PASARAN KEMBALI LAGI


Ok! Senarai list order vitamin c shaklee ni berderet dah.. sape lagi nak? Sila Sms/wasap saya segera ye, bersama dengan payment.


Nak join kutu shaklee? Saya sediakan.. add saya di facebook ye 
    pengedar sah shaklee bandar baru sentul dan sekitar
    AYU 0162853148
    COD BANDAR BARU SENTUL & SEKITARNYA

Share it